Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 45 (7046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ilișești

Șase persoane au ajuns la spital, în urma unei ciocniri frontale dintre două autoturisme

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Șase persoane au ajuns la spital vineri după prânz, în urma ciocnirii frontale dintre două autoturisme, pe DN 17, în zona curbelor de la intrarea în pădurea Ilișești. Primele cercetări și imaginile surprinse pe o cameră de telefon mobil, montată în autoturismul care a pătruns pe contrasens, arată modul în care s-a produs impactul și momentele dramatice care au urmat. În urma impactului puternic, o persoană a rămas încarcerată în interiorul unuia dintre autoturisme și a fost nevoie de o intervenție de descarcerare pentru extragerea acesteia și transportarea ei la spital. În afara ei, toate celelalte cinci persoane aflate în cele două autoturisme au fost și ele preluate de ambulanțe și transportate la spital.

 

Filmul unui accident surprins de o cameră de filmat a unui telefon mobil din autoturismul care a pătruns pe contrasens

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.00, în timp ce un autoturism marca Ford, condus de Ionuț Mihăluță, din județul Botoșani, și în care se mai aflau alte 4 persoane, se îndrepta dinspre Gura Humorului spre Suceava, pe un drum pe care se circula în condiții de iarnă. La un moment dat, după ce mașina a parcurs cele câteva curbe de la ieșirea din pădurea de la Ilișești, pe imaginile surprinse pe camera unui telefon mobil aflat pe bordul mașinii se poate lesne vedea momentul în care autoturismul condus de șoferul din Botoșani a pătruns pe contrasens și a ciocnit frontal un autoturism marca Volkswagen Golf, care circula din sens invers, fiind condus de o femeie în vârstă de 51 de ani, din comuna Vadu Moldovei. În urma impactului puternic, o femeie aflată pe scaunul din dreapta față a autoturismului Ford a fost scoasă cu greu din mașină, unde rămăsese încarcerată după blocarea portierei. La fața locului a fost solicitată intervenția unui modul SMURD, care cu ajutorul echipajului autospecialei de descarcerare a reușit extragerea victimei încarcerate. Victima a fost transportată la spital. Alte două ambulanțe SMURD și două ambulanțe SAJ au preluat toate celelalte 5 victime și le-au transportat la spital, pentru investigații de specialitate. La o primă evaluare, victimele erau conștiente și cooperante, nici una dintre ele nefiind în stare gravă.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatele înregistrate au fost negative în cazul celor doi șoferi implicați în accident. Imaginile care surprind momentul producerii accidentului pot constitui o probă în instrumentarea cazului. În urma cercetărilor preliminarii, se pare că vinovat de producerea accidentului ar fi bărbatul din județul Botoșani, el fiind cercetat în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șase persoane au ajuns la spital, în urma unei ciocniri frontale dintre două autoturisme.
 Vizualizări articol: 5580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șase persoane au ajuns la spital, în urma unei ciocniri frontale dintre două autoturisme0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei