Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 44 (7045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Copilărie la volan

La 15 ani, „Tărzănel” a gonit cu maşina 15 kilometri, urmărit de poliţişti. Minorul a mai fost prins de două ori la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Teribilismul întâlnit în traficul din judeţul Suceava pare a nu avea nici o limită, iar cazurile care se petrec aproape zilnic demonstrează din plin asta. Un caz care ar părea greu de crezut s-a petrecut miercuri seară, la Rădăuţi. Un minor care abia a împlinit 15 ani se plimba cu maşina prin Rădăuţi, iar când şi-a dat seama că poliţiştii l-au luat la ochi s-a angajat într-o urmărire cu aceştia. Minorul a gonit cu poliţia după el pe străzile din Rădăuţi în jur de 15 kilometri, până când a acroşat o maşină de poliţie care încerca să-l oprească. Din fericire, inconştienţa crasă a minorului nu a dus la o nenorocire, rezultând doar rănirea uşoară a unui poliţist.

Pentru ca meniul să fie complet, puştiul mai are la activ două dosare pentru conducere fără permis, dosarele penale fiind însă clasate pentru că minorul nu răspundea deloc penal la acea vreme.

Maşina îi aparţinea tatălui minorului care s-a aflat la volan. Proprietarul se numeşte Robert Linu, zis „Tarzan”, şi este cunoscut cu antecedente penale. Fiul său, cunoscut ca „Tărzănel”, pare să-i calce pe urme.

 

Urmărirea de pe străzile din Rădăuţi

Miercuri, în jurul orei 17.00, un echipaj de poliţie de la Rădăuţi a observat un autoturism Ford Focus suspect, tânărul de la volan efectuând o manevră de mers înapoi când i-a observat. În momentul în care poliţiştii s-au apropiat, Fordul a acroşat uşor o maşină din parcarea centrală din Rădăuţi, după care a părăsit parcarea. 

De aici încolo, poliţiştii au urmărit maşina pe mai multe străzi secundare din Rădăuţi, în jur de 15 kilometri.

Urmărirea a continuat până pe strada 1 Mai, pe direcţia dinspre Frătăuţi spre centrul municipiului Rădăuţi. Într-o curbă la dreapta, fugarul, care avea în faţă o altă maşină de poliţie, a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul său a lovit în partea lateral stânga autospeciala de poliţie, după care a intrat în coliziune violentă cu un stâlp al reţelei electrice.

Din autoturismul Ford Focus a coborât tânărul de la volan, care a fugit. În maşină au mai rămas doi tineri, ambii în vârstă de 16 ani, care au fost ridicaţi de poliţişti. De remarcat faptul că cei trei minori au scăpat fără nici un fel de leziuni, în ciuda impactului destul de violent. 

Unul dintre minorii în vârstă de 16 ani este fiul unui poliţist local din Rădăuţi.

În urma impactului cu maşina fugarului, un agent de poliţie în vârstă de 29 de ani a suferit o contuzie de omoplat stâng, fără probleme deosebite.

 

„Tărzănel”, greu de găsit

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, poliţiştii de la Rădăuţi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ,,părăsirea locului accidentului”.

Până ieri după-amiază, copilul în vârstă de 15 ani nu a fost de găsit. Poliţiştii erau hotărâţi să încerce să facă mai multe cu privire la punerea sub acuzare a minorului. Primul pas obligatoriu va fi ca minorul să fie expertizat psihiatric. Doar dacă medicii vor stabili că acesta are discernământ se va putea face ceva pe linie penală faţă de minor.

Până la vârsta de 16 ani, minorii au răspundere penală limitată, iar până la 14 ani nu răspund penal deloc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 15 ani, „Tărzănel” a gonit cu maşina 15 kilometri, urmărit de poliţişti. Minorul a mai fost prins de două ori la volan.
 Vizualizări articol: 6060 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
La 15 ani, „Tărzănel” a gonit cu maşina 15 kilometri, urmărit de poliţişti. Minorul a mai fost prins de două ori la volan5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei