Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 38 (7039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

În Shopping City Suceava

Patru zile cu oferte speciale pentru viitorii miri, la Târgul de Nunţi Trend Mariaj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Devenit un eveniment cu tradiţie la Suceava, Târgul de Nunţi Trend Mariaj, ajuns la cea de-a VI-a ediţie, care se desfăşoară la Shopping City Suceava în perioada 14-17 februarie, le oferă viitorilor miri şi familiilor acestora şansa să se întâlnească cu cei mai buni specialişti, pentru a afla ultimele tendinţe din domeniul nunţilor: ce este nou, ce se poartă, ce se potriveşte cel mai bine pentru nunta lor, cât ar trebui să fie bugetul alocat şi tot ce au nevoie pentru ca nunta să fie exact aşa cum o visează.

De-a lungul galeriei comerciale, în fiecare zi, peste 50 de expozanţi îi aşteaptă pe viitorii însurăţei, care au ocazia de a interacţiona direct cu profesionişti din toate domeniile de servicii necesare pentru organizarea unei nunţi memorabile.

Standurile realizate de participanţii la Târgul de Nunţi, frumos organizate, care mai de care mai atrăgătoare, au fost vizitate de sute de persoane interesate, chiar de la primele ore de la deschidere, dar cei mai mulţi vizitatori sunt aşteptaţi în weekend, când vor fi organizate şi numeroase momente artistice şi demonstraţii relevante pentru cei care vor să ştie la ce să se aştepte la evenimentul deosebit din viaţa lor.

Feerii florale şi aranjamente complicate, realizate cu fel şi fel de flori, te întâmpină la tot pasul, furându-ţi privirile, la concurenţă cu torturi somptuoase, platouri cu prăjituri care îţi lasă gura apă, dar şi cu decoraţiuni interesante.

Palate glazurate, fântâni de ciocolată şi prăjiturele multicolore, realizate de firme cu experienţă în domeniu, din mai multe zone ale ţării, atrag din start viitoarele mirese, dar şi soacre, care le scrutează cu ochi critic.

La cel mai impozant stand cu dulciuri, al Mopan, delicioasele torturi te îmbie să le guşti, în vreme ce somptuoasele platouri cu prăjituri te fac să vizezi cu ochii deschişi.

De o atenţie deosebită se bucură şi elemente precum tipăriturile pentru nuntă şi mărturiile, toate standurile prezente fiind asaltate de vizitatori.

Unul dintre cei care oferă astfel de servicii, venit tocmai din vestul ţării, a explicat de ce interesul este atât de mare pentru aceste elemente. „Invitaţiile de nuntă sunt foarte importante, fiind primul pas pe care mirii îl fac către invitaţi. Invitaţia trebuie să fie frumoasă, atrăgătoare. La plecare, de asemenea, mirii trebuie să lase o impresie foarte bună, să le mulţumească nuntaşilor că au venit, de aceea li se oferă o sticlă cu pălincă, cum se zice la noi, în Ardeal, sau o sticlă de vin cu o prăjitură”, a precizat Iosif Condrat, din Cluj.

Nelipsite sunt şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: inele de logodnă şi verighete din aur alb sau galben, torturi, prăjituri şi candy baruri sau mese cu fructe, decoraţiuni şi aranjamente florale, invitaţii personalizate şi mărturii, servicii foto sau video, cabine foto şi mărturii magnetice, dar şi sonorizare, DJ, artişti şi formaţii, sau chiar destinaţii atractive pentru luna de miere.

„Serviciile foto-video sunt foarte importante la o nuntă, pentru a-ţi păstra în timp amintirile din perioada respectivă. Probabil aceasta este singura mărturie fizică ce le rămâne mirilor şi familiei după o perioadă mai lungă, de la eveniment. În aceste situaţii fotograful nu se limitează doar la a face poze, ci se ocupă şi de organizare, are grijă ca totul să decurgă în ordine, iar şedinţele foto de după sunt o experienţă de care să îşi amintească cu drag”, a spus fotograful Adrian Floricel, care, în colaborare cu Paul Videograf, a venit la Târgul de Nunţi cu o ofertă neaşteptată şi tentantă în acelaşi timp – pe lângă reducerea de 10% la achiziţia unui pachet foto-video, viitorii miri primesc şi o reducere de 20% la mobilierul de bucătărie sau dormitor.

Un element de atracţie şi amuzament pentru invitaţii unei nunţi se dovedesc a fi şi cabinele foto instant, prin care nuntaşii obţin pe loc fotografii vesele, pe care să le ducă acasă şi să le lipească pe frigider sau pe o altă suprafaţă metalică.

„Ele sunt în primul rând pentru distracţie, dar şi o modalitate de a păstra amintiri de la eveniment. La unele nunţi s-a dovedit că mai multe fotografii au făcut socrii cu invitaţii lor, decât mirii, ceea ce ne bucură, că au avut succes”, a spus Ramona Todireanu, de la „Cutiuţa cu amintiri”.

Deşi nunta este un eveniment deosebit care încununează iubirea, organizarea acesteia poate fi solicitantă şi stresantă, de aceea recomandarea specialiştilor este ca viitorii miri să fie informaţi, să îşi împartă sarcinile pe etape şi să le rezolve din timp. Tocmai de aceea Târgul de Nunţi este important pentru ei, pentru că acolo pot găsi, într-un singur loc, atât servicii care vor completa armonios nunta, idei de la cei mai buni profesionişti din domeniu, cât şi premii consistente, care constau în servicii pentru nuntă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru zile cu oferte speciale pentru viitorii miri, la Târgul de Nunţi Trend Mariaj.
 Vizualizări articol: 1290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patru zile cu oferte speciale pentru viitorii miri, la Târgul de Nunţi Trend Mariaj5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei