Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 20 (7021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Carambol

Patru autoturisme au fost implicate într-un accident în lanț, pe Calea Unirii din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O femeie a fost ușor rănită, după ce patru autoturisme s-au ciocnit în lanț pe Calea Unirii din municipiul Suceava. Accidentul s-a produs miercuri după prânz, în jurul orei 13.40, în dreptul benzinăriei RO din apropierea pasarelei de cale ferată din cartierul Burdujeni. În timp ce se afla la volanul unui autoturism VW Golf cu care circula dinspre centru spre cartierul Burdujeni, un bărbat de 54 de ani din comuna Verești nu a reușit să frâneze la timp și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Audi A6, condus de către un localnic de 31 ani. Autoturismul Audi a fost proiectat într-un alt VW Golf, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Suceava, şi care oprise maşina pentru a se asigura, în intenția de a efectua un viraj spre stânga, către staţia de combustibili RO.

În urma impactului dintre cele trei autoturisme, la rândul său, un autoturism marca Hyundai I20 care venea din spate, condus de către o femeie de 29 ani din municipiu, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul VW Golf care provocase primul impact. În urma coliziunilor în lanț, o femeie pasageră în autoturismul Audi a fost rănită ușor, având nevoie de îngrijiri medicale.

Toţi conducătorii auto implicați în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au prelevat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru autoturisme au fost implicate într-un accident în lanț, pe Calea Unirii din Suceava.
 Vizualizări articol: 4646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru autoturisme au fost implicate într-un accident în lanț, pe Calea Unirii din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei