Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 18 (7019)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

„Magia pianului”

Recital de pian la patru mâini cu doi artişti de talie internaţională, pe scena Colegiului de Artă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi maeştri ai pianului internaţional, Lea Yoanna Adam, pianistă franceză de origine română, şi Denis Ivanov, din Rusia, au încântat publicul sucevean cu un recital de pian la patru mâini. Evenimentul „Magia pianului” a fost găzduit de Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, fiind organizat cu sprijinul Clubului Rotary Suceava Bucovina.

Cei doi virtuoşi artişti au adus în prim-plan un repertoriu bine ales, redat printr-o tehnică interpretativă de excepţie, transmiţând emoţie, sensibilitate, profunzime.

Programul a fost deosebit, creaţii aparţinând compozitorilor Gabriel Fauré, Debussy, Rachmaninov, Schubert, Franck, Gavrilin, Franz Liszt fiind alese pentru seara recitalului.

Lea Yoanna Adam şi Denis Ivanov, pianişti renumiţi pe scene din Germania, Austria, Italia, Franţa, Luxemburg, Japonia şi SUA, formează „Émotion Piano Duo", duet format în 2009.

„Cu mare drag am revenit în Suceava, după doi ani, pentru a continua ciclul nostru de <Pian magic>, pentru program de recital la patru mâini. Am venit împreună cu pianistul rus Denis Ivanov, care este partenerul meu în proiectul <Émotion Piano Duo>, pe care l-am creat acum 10 ani”, a mărturisit Lea Yoanna Adam.

La rândul său, artistul rus a menţionat că găseşte România o ţară apropiată de Rusia din punct de vedere al culturii, generozităţii oamenilor şi frumosului.

„Sunt fericit să mă simt ca acasă. Cât despre publicul român, e unul cunoscător, pentru că de câte ori vin în România sălile sunt pline şi sunt melomani care îşi fac timp să vină după concert pentru a mă vizita în lojă, pentru a mă felicita, pentru a mă ruga să vin cât de curând se poate pentru că apreciază muzica pe care o fac”, a declarat Denis Ivanov.

În dialog permanent unul cu celălalt, completându-se neîntrerupt, cei doi artişti au surprins publicul meloman cu profunzimea abordării lor, cu tandreţea muzicii din repertoriu, cu talentul şi dăruirea lor.

Prof. Johannes Onesciuc, organizator al evenimentului, a mulţumit colaboratorilor şi publicului prezent.

„Avem deosebita onoare şi plăcere de a găzdui un eveniment intitulat sugestiv <Magia Pianului>, în compania duetului Lea Yoanna Adam, pianistă franceză de origine română, şi Denis Ivanov, din Rusia. Acest eveniment a fost posibil cu sprijinul Rotary Suceava Bucovina şi al Colegiului de Artă Suceava, cărora le mulţumim în mod deosebit. Mulţumesc publicului spectator care a fost receptiv la acest eveniment, un public avizat, cunoscător”, a transmis prof. Onesciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Recital de pian la patru mâini cu doi artişti de talie internaţională, pe scena Colegiului de Artă.
 Vizualizări articol: 1391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Recital de pian la patru mâini cu doi artişti de talie internaţională, pe scena Colegiului de Artă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei