Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 5 (7006)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pericole la tot pasul

Filmări tot mai dese cu şoferi care fac depăşiri foarte periculoase pe şoselele din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Filmări cu şoferi care fac depăşiri extrem de periculoase, pe linia continuă, în zone cu vizibilitate spre zero, circulă tot mai des în mediul online şi arată cât de multă inconştienţă poate fi întâlnită pe şoselele judeţului nostru. După ce în ediţia de ieri am relatat despre imaginile în care se vede cum un şofer efectuează o depăşire peste linia continuă, pe pod, a două maşini, la Dorneşti, un alt cititor ne-a trimis o altă filmare de pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, în Pasul Tihuţa.

Un şofer a surprins pe camera de la bord cum o maşină înmatriculată în Anglia intră în depăşirea unui tir. Şoferul autoturismului nu are pur şi simplu răbdare să aştepte în spatele vehiculului greu până într-o zonă cu vizibilitate şi intră în depăşire imediat ce o maşină din sens opus trece de tir.

Tot recent, Monitorul de Suceava a semnalat şi cazul unui şofer de autocar care a efectuat o depăşire cel puţin la fel de inconştientă.
Şoferul autocarului înmatriculat în Republica Moldova a fost înregistrat de o cameră de pe bordul unui autoturism în timp ce face o depăşire peste linia dublă continuă, în curba deosebit de periculoasă de la intrarea în Prisaca Dornei - comuna Vama, dinspre Câmpulung Moldovenesc. Este vorba de curba în care au loc des accidente rutiere şi căreia i se spune „curba morţii”, după două accidente groaznice care au avut loc acolo. Depăşirea este efectuată într-o zonă extrem de delicată, cu vizibilitate zero.

Având în vedere aceste imagini, şi sunt doar câteva dintre ele, nici nu este de mirare de ce în judeţul Suceava s-au înregistrat în ultimii ani cei mai mulţi morţi în accidente rutiere. Astfel de depăşiri puteau fi văzute adesea şi în anii trecuţi, însă acestea sunt imortalizate mai des şi pentru că a crescut mult numărul camerelor montate pe maşini. 

Imaginile cu cele trei depăşiri amintite în acest material pot fi vizionate pe site-ul cotidianului nostru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filmări tot mai dese cu şoferi care fac depăşiri foarte periculoase pe şoselele din judeţ.
 Vizualizări articol: 3639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Filmări tot mai dese cu şoferi care fac depăşiri foarte periculoase pe şoselele din judeţ5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei