Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 287 (6997)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

De iarnă

Obiceiurile de Crăciun şi Anul Nou, aduse în casa cotidianului Monitorul de Suceava de elevii din Băneşti şi Stamate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un amplu program de colinde şi obiceiuri de Anul Nou au fost aduse în casa cotidianului Monitorul de Suceava de actuali şi foşti elevi ai Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Băneşti, dar şi de copii ai Şcolii Primare Nr. 1 Stamate, ultimii coordonaţi de învăţătorul Gheorghe Cornea.

Chiar dacă redacţia ziarului a fost neîncăpătoare, colindătorii, urşii şi caprele au oferit un spectacol pe zăpada din curte, fiind aplaudaţi la final la scenă deschisă de toţi cei care au fost atraşi de ceea ce s-a întâmplat.

Printre cei care au adus urări de bine s-au numărat şi foşti elevi de la Băneşti, acum „înregimentaţi” la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” sau la Conservatorul de Muzică.

„A devenit deja o tradiţie să aducem spiritul Crăciunului şi Anului Nou în casele cu oameni dragi, iar Monitorul de Suceava este una dintre ele. Vreau să mulţumesc părinţilor pentru implicare şi sprijin, dar şi colegilor mei care se implică an de an în acest proiect de suflet”, a precizat Silviu Mihai, directorul Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Băneşti.

Cei 44 de colindători au avut ieri un drum lung, care a cuprins căminul de bătrâni de la Todireşti, dar şi căminul de bătrâni care funcţionează pe lângă Mănăstirea Bogdăneşti, aici unde pe lângă cadouri şi programul artistic a fost oferită şi o masă caldă.

Periplul a mai cuprins un popas şi la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, acţiunea fiind deja la al şaselea an consecutiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Obiceiurile de Crăciun şi Anul Nou, aduse în casa cotidianului Monitorul de Suceava de elevii din Băneşti şi Stamate.
 Vizualizări articol: 1620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obiceiurile de Crăciun şi Anul Nou, aduse în casa cotidianului Monitorul de Suceava de elevii din Băneşti şi Stamate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei