Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 282 (6992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

O femeie care mergea la serviciu, accidentată grav de o maşină în timp ce traversa strada

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O femeie în vârstă de 51 de ani, din Ipoteşti, a suferit leziuni foarte grave după ce a fost lovită violent de o maşină în timp ce traversa strada, la ieşirea din Ipoteşti spre Suceava. Accidentul s-a petrecut vineri dimineaţă, în jurul orei 7.30, pe DJ 208A, iar momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere. Clipele şocantului accident pot fi vizionate pe site-ul cotidianului nostru. Accidentul s-a petrecut în apropiere de benzinăria de la ieşirea din Ipoteşti spre Suceava.

Viorica Serediuc,femeia de 51 de ani, a ieşit de pe o stradă secundară din Ipoteşti, dinspre locuinţa sa, şi a intenţionat să traverseze pe cealaltă parte a drumului, pentru a lua o maşină spre municipiul Suceava.  

Femeia se grăbea să ajungă la serviciu şi a traversat strada în grabă. Din păcate, nu s-a asigurat, iar un autoturism care circula pe sensul dinspre Bosanci spre Suceava a lovit-o extrem de violent. Femeia a fost proiectată în aer şi aruncată în afara carosabilului. La volanul autoturismului se afla tot o femeie, Ileana Bivol, în vârstă de 46 de ani, din comuna Bosanci.

Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava.

Femeia de 51 de ani a fost internată pe secţia de Terapie Intensivă, cu un traumatism carnio-cerebral sever, pneumotorax şi traumatism sever torace. Medicii apreciau, ieri după-amiază, că femeia este în stare gravă, dar stabilă. Evoluţia stării sale este incertă, cea mai problematică fiind leziunea de la cap.

 

Viteza maşinii care a lovit-o, important de stabilit

Ancheta poliţiei este încă la început, iar cauza principală este în mod cert traversarea neregulamentară a pietonului. Locul în care s-a petrecut accidentul este încă în localitate, astfel că ceva semne de întrebare sunt legate şi de viteza cu care circula maşina. Viteza se va stabili însă doar în urma unei expertize de specialitate, dacă aceasta va fi solicitată în cadrul dosarului penal deschis pentru lămurirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul. Şoferiţa a fost verificată cu etilotestul, rezultând că nu consumase alcool.

Cercetările sunt continuate de către Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Suceava. Din păcate, foarte mulţi pietoni cad victime în accidente în judeţul nostru în ultima perioadă, atât în mediul rural, cât şi în mediul urban. 

 

Locul în care s-a petrecut accidentul este folosit frecvent de pietoni, iar vizibilitatea este bună

Oamenii din Ipoteşti spun că zona prin care a trecut femeia este folosită adesea ca loc de traversare, de către toţi oamenii care ies de pe strada secundară din sat şi au de traversat drumul judeţean, pentru a lua microbuzul spre municipiul Suceava. Pietonii nu au vreun loc marcat în apropiere, astfel că sunt nevoiţi să traverseze pe acolo. Pe de altă parte, după cum am constatat ieri la locul accidentului, vizibilitatea este foarte bună pentru pietoni, atât din stânga, cât şi din dreapta, drumul fiind în aliniament. În mod normal, un pieton care se asigură temeinic din ambele sensuri poate traversa în condiţii de siguranţă. Pe de altă parte, traficul este foarte intens la anumite ore, astfel că traversarea în siguranţă este dificilă. 

Având în vedere că în acea zonă există oarece trafic pietonal, este de luat în calcul necesitatea amenajării unei treceri de pietoni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie care mergea la serviciu, accidentată grav de o maşină în timp ce traversa strada.
 Vizualizări articol: 5036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O femeie care mergea la serviciu, accidentată grav de o maşină în timp ce traversa strada0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei