Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 268 (6978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Tragic

Doi bătrâni, soț și soție, au fost găsiți morți în locuință, intoxicați cu gazele din sobă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi bătrâni, de 77 și 81 de ani, au fost găsiți morți în locuință, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon provenit din soba cu gaz metan cu care se încălzeau. Nenorocirea a fost semnalată duminică după-amiază de fiul celor doi, care a venit la locuința părinților. La sosire el a constatat că ușile locuinței erau încuiate din interior și după ce a forțat intrarea în casă, i-a găsit pe părinți morți în camere diferite.

 

Cei doi s-au intoxicat, cel mai probabil, din cauza accesului blocat al gazelor arse spre coșul de evacuare

Poroch Georgiana, de 81 de ani, și soțul acesteia, Nicanor Poroch, de 77 de ani, locuiau de ani mulți într-o casă de pe strada Ion Păun Pincio, din municipiul Suceava, fiind vizitați destul de des de copii. Nenorocirea a fost constatată duminică, în jurul orei 15.00, când fiul celor doi vârstnici a venit la domiciliul lor. El încercase să-i contacteze telefonic, însă fără nici un rezultat și s-a gândit că ceva este în neregulă. Când a ajuns la casa părintească, a constatat că ușile locuinței erau blocate din interior și nimeni nu a reacționat la bătăile repetate în geamurile casei. El a reușit să forțeze una dintre uși și a pătruns în interior, unde i-a găsit pe părinți fără suflare. Modest Bolohan, unul dintre vecini, ne-a povestit: ”Ei au fost găsiți de către fiul lor, Aristide Poroch, după ce nu au răspuns la telefon. Nerăspunzând la telefon, el s-a panicat, a venit la casa părintească, a deschis ușa cu o rangă și i-a găsit morți. Ei aveau șuberul pus la sobă, iar soba este cu gaze și s-au intoxicat cu monoxid de carbon.” Proprietarii casei zăceau fiecare în patul său, în cele două camere despărțite de o sobă de teracotă de perete. Cel mai probabil, moartea acestora a survenit în timpul somnului, fără ca cei doi să fi simțit că ceva este în neregulă. Un vecin de pe stradă ne-a relatat: ”Au uitat să scoată șubărul de la sobă și au aprins focul.  Arzătorul funcționa, au uitat să scoată șubărul și s-au dus la culcare. Am înțeles că a făcut un duș vecinul înainte și nu s-au mai trezit amândoi, s-au intoxicat cu monoxid de carbon.”

 

Polițiștii criminaliști au făcut cercetări la fața locului

Conform relatărilor fiului celor doi, la intrarea în locuință a simțit un miros puternic, înțepător, în sobă arzătorul era aprins, iar şubărul se afla în poziţia închis. Un echipaj al ambulanței sosit la locul tragediei a constatat că cei doi aveau mai multe ore de când erau decedați.

Polițiștii criminaliști sosiți la fața locului au constatat că pe corpul victimelor nu există semne de violență, care ar putea crea suspiciuni privind comiterea vreunei infracțiuni de natură penală. De asemenea, din locuință nu se reclamă sustragerea de bunuri sau valori şi nici nu se observă urme de răvăşire, uşile şi ferestrele fiind găsite de reclamant în poziţia închis, asigurate pe interior. Cadavrele celor doi vârstnici au fost transportate la morga Spitalului Județean Suceava, pentru efectuarea unei necropsii, care va stabili cu exactitate cauza decesului. Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Suceava, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi bătrâni, soț și soție, au fost găsiți morți în locuință, intoxicați cu gazele din sobă.
 Vizualizări articol: 3753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi bătrâni, soț și soție, au fost găsiți morți în locuință, intoxicați cu gazele din sobă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei