Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 237 (6947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Probleme

Un tânăr cu devieri de comportament a blocat cu maşina o stradă din Ipoteşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un autoturism marca Dacia Logan MCV a blocat sâmbătă seară accesul pe o stradă din Ipoteşti. Culmea este că la volanul maşinii se afla un tânăr, care însă nu discuta cu nimeni şi avea şi toate uşile încuiate. Având în vedere aceste circumstanţe, oamenii care locuiesc în zonă au chemat poliţia. Se întâmpla în jurul orei 22.00, iar în momentul în care oamenii legii au ajuns la faţa locului au observat maşina în care se afla persoana respectivă, care stătea efectiv cu motorul pornit şi uşile încuiate fără a comunica.

„Timp de circa 30 de minute am solicitat în repetate rânduri persoanei din interiorul autoturismului să deblocheze uşile în vederea lămuririi situaţiei de fapt, aceasta refuzând orice cooperare. În cauză s-a solicitat, prin SNUAU, 112 intervenţia la faţa locului a unui echipaj Descarcerare şi Ambulanţă, care constatând, de asemenea, faptul că şoferul nu coopera, au procedat la spargerea geamului lateral dreapta spate. După deblocarea uşilor autoturismului s-a procedat la extragerea persoanei în cauză care în continuare nu a putut oferi detalii despre identitatea sa, sau motivul blocării căii de acces, fiind condusă la Spitalul Judeţean Suceava, apoi internată la Secţia de Psihiatrie Burdujeni”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava.

Pentru a da de urma proprietarului s-a apelat la baza de date, iar cu ajutorul telefonului mobil descoperit în interiorul maşinii poliţiştii au reuşit să dea de tatăl tânărului aflat la volan.

Aşa s-a aflat că este vorba de o persoană în vârstă de 25 de ani, din Paşcani, care venise împreună cu tatăl său la Mănăstirea „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. Cei doi au asistat la slujbă, iar la un moment dat tatăl i-a solicitat fiului să meargă până la maşină pentru a aduce o sticlă de agheazmă.

Numai că fiul nu s-a mai întors, ci a plecat cu maşina spre Ipoteşti, acolo unde a blocat calea de acces. Potrivit tatălui, tânărul are uneori devieri de comportament, respectiv refuzul de a vorbi. Aşa cum era şi normal, tatăl a refuzat să depună plângere împotriva fiului pentru furt.

Curios este că tânărul care a blocat circulaţia în Ipoteşti are permis de conducere, iar întrebarea care se pune este cum a reuşit acest lucru având în vedere problemele pe care le are.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr cu devieri de comportament a blocat cu maşina o stradă din Ipoteşti.
 Vizualizări articol: 3277 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr cu devieri de comportament a blocat cu maşina o stradă din Ipoteşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei