Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 236 (6946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Atitudine

Gunoaie aruncate din maşină pe stradă, returnate titularilor de un activist de mediu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Solo Gheorghe, un activist de mediu care acţionează cu preponderenţă în zona Câmpulung Moldovenesc, a urcat în cursul zilei de ieri o postare pe reţeaua de socializare facebook. Este vorba de o persoană care a aruncat pe geamul maşinii nişte gunoaie, care i-au fost returnate de Solo Gheorghe.

Filmuleţul video postat pe Facebook a fost însoţit şi de următorul mesaj: „Atunci cand arunca gunoaiele pe strada si nu le pasa. Le iei si le arunci in mașina. haide sa ii facem de rusine”.

„Solo” ne-a explicat şi ce anume s-a întâmplat: „Mergeam de la Gura Humorului spre Câmpulung, pe drumul european, şi mă aflam la Frasin, unde stăteam la semafor la podul la care se lucrează. Am observat că au aruncat gunoiul pe geam şi nu am făcut decât ceea ce este firesc: l-am returnat proprietarilor”.

Postarea lui „Solo” a adunat în numai o oră peste 4.000 de vizualizări şi zeci de comentarii. Iată unele dintre acestea: „Foarte bine !!! Era sa-si inghita limba, tanti cu pricina ... :))”, a comentat Cătălin Dumitrescu. Un alt internaut, Cmb Bogdan, şi-a exprimat şi el punctul de vedere vizavi de filmarea postată de Solo Gheorghe: „Și când te aștepți să ai pretenții de la oamenii mai în vârstă...  Cmb Bogdan

În schimb, Alexandru Răducu Ionesi după ce a lăudat gestul, i-a recomandat să fie mai prudent pe viitor: „Bravo Solo Gheorghe. Buna initiativa.. dar daca erau 2 cefe groase cu Bemveu... cateodata e bine sa nu te bagi”.

Răspunsul nu s-a lăsat prea mult aşteptat: „Sincer nici nu stiam cine e ca aveau folie neomologata:)) nu mi pasa :)) la cat sunt de ascutit le ar fi frica sa se bata cu mine :)))”.

„Solo” este un om care iubeşte mediul înconjurător şi îşi doreşte ca România să fie o ţară curată şi civilizată. El îşi doreşte ca pădurile să nu mai fie tăiate atât de mult şi de iraţional, pentru ca turiştii care vin în Bucovina să aibă trasee montane marcate, şi nu mai vrea să vadă oameni care aruncă gunoaie pe munte şi desconsideră natura. Tânărul şi-a făcut un obicei din a strânge gunoaie atunci când urcă pe munte, şi nu oricum, ci cu sacul. La fel fac şi prietenii săi, pe care îi angrenează în cât mai multe acţiuni de acest gen.

Filmul urcat ieri pe internet poate fi vizionat şi pe site-ul ziarului „Monitorul de Suceava”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gunoaie aruncate din maşină pe stradă, returnate titularilor de un activist de mediu.
 Vizualizări articol: 4814 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Gunoaie aruncate din maşină pe stradă, returnate titularilor de un activist de mediu5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei