Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 196 (6906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident groaznic

Doi tineri pe motocicletă au murit sub roţile unui autocar, într-un accident ca-n filmele de groază

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi tineri, unul în vârstă de 29 de ani şi unul de 17 ani, au murit într-un accident rutier petrecut ca într-un film de groază, pe artera principală a municipiului Suceava. Cei doi se deplasau pe o motocicletă Kawasaki şi au ajuns sub roţile unui autocar, suferind leziuni incompatibile cu viaţa. Pe lângă dramatismul extrem al accidentului, tragedia a venit la o zi după alte două accidente foarte grave petrecute în municipiul Suceava, în care au murit alţi cinci oameni.

 

Filmul accidentului. Motociclistul a încercat să evite tragedia în ultimul moment

Noaptea de sâmbătă spre duminică, fix la ora 3.00. Un autocar din Ucraina, în care se aflau 67 de oameni, intrase în Suceava dinspre Fălticeni şi a coborât pe artera principală. Șoferul ucrainean, un bărbat de 37 de ani, a efectuat viraj la stânga, spre Calea Obcinilor, pentru a ieşi din oraş şi a merge mai departe spre Siret.

După cum se poate vedea pe imaginile care surprind momentul tragediei, autocarul virează spre stânga, iar în momentul următor se vede motocicleta care vine din sens opus, dinspre Spitalul Judeţean. Tânărul care conducea motocicleta vede autocarul în mijlocul intersecţiei şi se lasă pe o parte, pe carosabil. Motocicleta se izbeşte în partea din faţă a autocarului, în timp ce tinerii din şa se duc fix sub roţile autocarului. Din păcate, şoferul autocarului nu a realizat ce se întâmplă şi nu a oprit, trecând cu roţile din spate peste cei doi.

 

Imagini de coşmar la locul accidentului

Au urmat imagini pe care martorii nu le vor putea uita niciodată.

Cei doi tineri au rămas prinşi sub roţile din spate.

Doctorul Laurenţiu Rendiuc, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava, a declarat:

„Am intervenit la un accident, o coliziune între un autocar şi o motocicletă. Au rezultat două victime de sex masculin, cu leziuni incompatibile cu viaţa, cu traumatisme cranio-cerebrale acute deschise, cu dilacerare de conţinut intern”.

Pompierii militari de la Detaşamentul Suceava au avut delicata misiune de a-i scoate pe cei doi tineri de sub autocar:

„La locul intervenţiei am constatat că cele două persoane de pe motocicletă erau surprinse sub autocar, având leziuni incompatibile cu viaţa. S-a trecut la ridicarea autocarului şi extragerea celor două victime şi apoi la evaluarea pasagerilor din autocar, 67 de persoane, din care 18 copii. Nici o persoană din autocar nu a avut de suferit în urma impactului”, a declarat plutonierul adjutant Liviu Perijoc, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.  

 

Viteza cu care rula motocicleta, un detaliu important în anchetă 

Şoferul autocarului se face vinovat pentru că a virat la stânga, pe semaforul intermitent, fără a acorda prioritate motocicletei. În cadrul unei expertize se va stabili şi viteza cu care rula motocicleta, care, din imagini, pare a fi mare, mult peste limita din localitate.

Din păcate, dubla tragedie a luat două vieţi şi a distrus două familii.

 

Cine sunt cei doi tineri care au murit. Motociclistul nu avea permis

Posesorul motocicletei, Alexandru Lucescu, avea 29 de ani, era din Ipoteşti şi era venit acasă în concediu, lucrând în Italia. Pasagerul era Ionuţ Ghivnici, de 17 ani, din Tişăuţi-Ipoteşti. Acesta nu avea prea mare legătură cu motocicletele, ci doar îl însoţea pe Lucescu.

Alexandru Lucescu avea permis doar categoria B, dar acesta era suspendat într-un dosar de consum de alcool.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri pe motocicletă au murit sub roţile unui autocar, într-un accident ca-n filmele de groază.
 Vizualizări articol: 7492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Doi tineri pe motocicletă au murit sub roţile unui autocar, într-un accident ca-n filmele de groază5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei