Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 153 (6863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Viață pierdută

Omul de afaceri Emanuel Mitric, consilier local la Rădăuți, a murit într-un groaznic accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, Emanuel Mitric, om de afaceri și consilier local din partea PMP la Rădăuți, a murit într-un accident rutier extrem de violent care a avut loc ieri, la Sârca, pe drumul național care leagă Suceava de Iași, cunoscut de şoferi şi ca drumul morţii, din cauza numărului mare de accidente care au loc din cauza vitezei. 

Marți, în jurul orei 15.00, Emanuel Mitric, aflat la volanul unui autoturism Renault Megane cu numere provizorii, se deplasa pe sensul dinspre Iași spre Suceava și, în apropiere de Târgu Frumos, a pătruns cu mașina pe contrasens. Autoturismul a acroșat ușor un microbuz plin cu călători, după care a intrat violent într-un autocar în care se aflau 15 persoane. Cei 14 călători erau cetăţeni din Republica Moldova care veneau din Spania şi mergeau acasă, la Chişinău.  

Emanuel Mitric a fost găsit încarcerat în mașină, cu leziuni incompatibile cu viață. Practic, mașina acestuia era un morman de fiare contorsionate. Având în vedere violența impactului, viteza excesivă pare a fi principala cauză a accidentului.

 

Cod roșu de intervenție. La un pas de un adevărat carnagiu

Având în vedere că în accident a fost implicat un autocar în care erau 15 persoane, plus microbuzul care a fost acroșat, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași a activat Codul roșu de intervenție. 

La fata locului au fost trimise echipaje de politie, criminaliști, echipaje de descarcerare şi toate ambulantele din dispeceratul ISU Iași.
"Un accident rutier a avut loc în localitatea Sârca, între un autocar în care se aflau 15 persoane și un autoturism. A fost activat planul roşu de intervenţie. Șoferul autoturismului prezintă leziuni incompatibile cu viața. Din cele 15 persoane din autocar, doar una necesită îngrijiri medicale. În accident este implicat și un microbuz cu 21 persoane, fără victime", au declarat la puțin timp după accident reprezentanţii ISU Iaşi, colegilor de la BZI Iași.

Imaginile de la fața locului erau terifiante. Autoturismul condus de tânărul om de afaceri din Rădăuți era distrus aproape complet, pompierii de la descarcerare extrăgând cu dificultate trupul neînsuflețit.

Un microbuz care circula pe ruta Botoșani-Iași era avariat în partea stângă. Practic, autoturismul pătruns pe contrasens a „șters” microbuzul, înainte de a intra în autocar. Dacă microbuzul plin cu călători ar fi fost lovit în plin, atunci s-ar fi petrecut un adevărat carnagiu, având în vedere viteza cu care circula autoturismul.

Conform unor surse, în autoturismul Renault a fost găsită o geantă de firmă în care se aflau mai multe telefoane mobile, tablete, laptop-uri și bijuterii din aur. În maşină a fost găsit şi un pistol cu bile.   

 

Scenele de coșmar descrise de un martor ocular

Unul din martorii accidentului a povestit ce s-a întâmplat:

„A intrat prima dată în microbuz, l-a șters și după aia a intrat în autocar, mașina s-a răsucit de două ori,  cred că avea viteză mare, a ieșit deodată pe contrasens. M-am dus la autoturism, șoferul stătea ghemuit, am strigat la el, dar nu a răspuns, nu a dat nici un semn, era deja mort”, a relatat Cornel Boghean.       

 

Un tânăr politician cu o carieră în ascensiune

Emanuel Mitric era consilier local de la 1 septembrie 2017. El l-a înlocuit la vremea respectivă pe fostul primar al municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean. Decizia a fost luată de PMP, partidul pe listele căruia au candidat cei doi.

Zilele trecute, Emanuel Mitric a fost ales vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Tineret a PMP, în cadrul unui congres de alegeri la care au participat 600 de delegați.

Emanuel Mitric urma să împlinească 28 de ani în această săptămână, sâmbătă, pe 14 iulie.

Emanuel Mitric deținea firma Transmitric SRL.

Polițiștii rutieri de la Iași au demarat o anchetă pentru a stabili condițiile exacte în care s-a produs accidentul și de ce a ajuns mașina pe contrasens. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omul de afaceri Emanuel Mitric, consilier local la Rădăuți, a murit într-un groaznic accident rutier.
 Vizualizări articol: 12147 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Omul de afaceri Emanuel Mitric, consilier local la Rădăuți, a murit într-un groaznic accident rutier4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei