Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 144 (6854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Viteză excesivă

Accident incredibil: un şofer vitezoman, care gonea cu 200 de km/h, a ajuns cu maşina pe acoperişul unei case

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un accident rutier care poate bate oricând scenariul unui film de acţiune l-a avut ca protagonist pe un tânăr în vârstă de 21 de ani, care conducea un autoturism cu 200 de km/h. Din cauza vitezei excesive teribilistul a scăpat maşina de sub control şi a urmat un adevărat dezastru. Maşina a trecut printr-un gard şi de pe un beci a plonjat pe acoperişul unei case. Maşina a distrus un gard, o vie, podurile a două case şi doi pereţi de la bucătăria şi dormitorul casei în care s-a oprit. Autoturismula căzut lângă casă, lăsând o gaură mare în acoperiş. Tânărul care se afla în dreapta şoferului a făcut live pe Facebook cu goana nebună, filmând acul vitezometrului, la peste 200 de km/h. Imaginile care surprind nebunia urmată de momentul accidentului pot fi văzute pe site-ul cotidianului nostru.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.30, pe E 85, pe raza satului Oniceni, comuna Forăşti, în condiţii de carosabil ud.

La volan se afla Alin Ursu, în vârstă de 21 de ani, din Drăguşeni. Pentru acesta ploaia şi condiţiile de drum nu au avut absolut nici o importanţă.

Pe imaginile de dinainte de accident se observă că cei doi ascultă muzică cu sonorul dat tare. Tânărul din dreapta îi spune şoferului că filmează, însă acesta nu se arată prea interesat de asta. 

Şoferul de 21 de ani a scăpat maşina de sub control pe fondul vitezei excesive pe o porţiune în linie dreaptă şi a urmat nebunia descrisă mai sus.

Maşina s-a oprit abia lângă casa pe acoperişul căreia a ajuns. Casa a rămas cu o gaură ca după bombardamente. Din fericire, în casa avariată grav de maşină nu se afla nimeni

Tinerii au rămas încarceraţi în maşină, fiind extraşi dintre fiarele contorsionate de un echipaj de descarcerare al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni. Două autospeciale, una SMURD şi alta de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, i-au preluat pe cei doi tineri.

Aproape ca prin minune, ambii erau în viaţă. Mai mult, pasagerul din dreapta, cel care a făcut filmarea, avea doar leziuni uşoare.

Şoferul era în stare mai gravă şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava. El avea multiple leziuni, inclusiv fractură de bază de craniu. Medicii au constatat la diagnostic şi etilismul acut. Tânărului i s-au recoltat probe biologice în urma cărora i se va stabili alcoolemia.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

Oamenii ale căror imobile au fost avariate aşteaptă acum să fie despăgubiţi şi se întreabă când se va întâmpla asta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident incredibil: un şofer vitezoman, care gonea cu 200 de km/h, a ajuns cu maşina pe acoperişul unei case.
 Vizualizări articol: 7311 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Accident incredibil: un şofer vitezoman, care gonea cu 200 de km/h, a ajuns cu maşina pe acoperişul unei case1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei