Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 131 (6841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Invitaţie

Rîmbu îi provoacă pe medicii din Spitalul de Urgenţă Suceava să facă performanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Medicii din Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava sunt provocaţi de managerul unităţii medicale, Vasile Rîmbu, să urmeze exemplul colegilor lor din specialităţile Neurochirurgie, Ortopedie şi Epilepsie, de a utiliza proceduri medicale de înaltă performanţă, în contextul în care conducerea instituţiei manifestă toată deschiderea pentru dotare. Rîmbu a declarat, în conferinţă de presă, că procedeul care utilizează concentratul trombocitar, PRP, aplicat în premieră, miercuri, la spital în Ortopedie, are indicaţii şi în alte specialităţi. „Aştept solicitări şi elan şi de la Chirurgia plastică, de la Diabet, Oftalmologie. Specialităţile Neurochirurgie, Ortopedie, Epilepsie sunt oarecum mai avantajate pentru că sunt mult mai dispuse la performanţă. Îi provoc, pe cei care manifestă o anumită nemulţumire sau o anumită frustrare, la dialog şi propuneri, în aşa fel încât să fie şi ei la nivelul la care se situează aceste specialităţi. Cele două specialităţi (n.r. Neurochirurgia-Chirurgia epilepsiei şi Ortopedia) beneficiază de o atenţie maximă pentru că pe lângă faptul că beneficiem de medici de înaltă calificare, Suceava este şi un judeţ fruntaş la accidente rutiere care de multe ori se soldează cu afecţiuni ortopedice şi neurochirurgicale”, a declarat managerul Spitalului de Urgenţă.

Reprezentantul firmei care a adus echipamentul pentru PRP la spital, Dan Istodorescu, prezent la conferinţa de presă, a explicat că procedeul de regenerare cu concentrat trombocitar se poate folosi şi după reconstrucţia mamară în masectomii, în tratarea plăgilor diabetice, fie sub formă lichidă, fie sub formă de gel sau de spray, în chirurgia estetică pentru întinerire facială, în tratamentul alopeciei cu implant de păr.

Managerul Vasile Rîmbu a subliniat că prin dotare şi recrutarea de personal înalt specializat, spitalul din Suceava ”a reuşit să recupereze o distanţă mare faţă de spitalele din ţară, îndeosebi faţă de institutele clinice”. ”Dotarea este corespunzătoare oricăror feluri de pretenţii şi ne propunem ca acolo unde există voinţă, putinţă, calificare, să abordăm înalta performanţă şi proceduri, intervenţii în premieră sau de premieră la Suceava. Planul nostru, asumat prin contractul de management semnat cu Consiliul Judeţean, este de a multiplica pe cât posibil specialităţile care să abordeze înalta performanţă”, a mai spus Rîmbu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rîmbu îi provoacă pe medicii din Spitalul de Urgenţă Suceava să facă performanţă.
 Vizualizări articol: 2976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rîmbu îi provoacă pe medicii din Spitalul de Urgenţă Suceava să facă performanţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei