Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 122 (6832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nebunie

Urmărire pe 6 kilometri, la ieşirea din Suceava spre Botoşani, după un motociclist care a refuzat să oprească chiar şi când poliţiştii au tras

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un motociclist care a refuzat ieri să oprească la semnalul unui echipaj de poliţie rutieră, pe DN 29, la ieşirea din Suceava spre Botoşani, a fost urmărit pe o distanţă de aproximativ 6 kilometri, drumul fugarului oprindu-se în câmp, pe un teren agricol, în apropiere de Aeroportul „Ştefan cel Mare”. Pe timpul urmăririi, poliţiştii au tras şi cinci focuri de armă în plan vertical, însă motociclistul nu a oprit, în cele din urmă căzând de pe vehiculul pe două roţi din cauza unei diferenţe de nivel.

Urmărirea a început imediat după ieşirea din Suceava, înainte de intrarea în Plopeni, unde acţiona echipajul de la Poliţia Salcea, care a observat motociclistul care circula fără cască de protecţie. Poliţiştii au plecat imediat în urmărire, cu autospeciala de serviciu, fugarul accelerând motocicleta Kawasaki. După aproximativ trei kilometri, fugarul a virat la stânga, pe drumul de acces spre aeroport. A continuat să circule cu viteză şi pe cei trei kilometri ai şoselei spre aeroport, unde a intrat pe câmp, pe lângă clădirea Centrului Economic Bucovina.

Ajunşi în zona nelocuită, poliţiştii au trecut de la somaţii prin staţie la focuri de armă trase în plan vertical, cinci la număr. Motociclistul a mai parcurs în jur de un kilometru pe drumul agricol, până când a prins o zonă denivelată, a pierdut controlul asupra motocicletei şi a căzut. Poliţiştii l-au imobilizat pe fugar şi au solicitat prezenţa de urgenţă a unei ambulanţe la faţa locului.

Tânărul a fost identificat în scurt timp în persoana lui Vasile Elvis Cherar, din satul Feteşti, comuna Adâncata, în vârsta de 23 de ani, care nu este posesor de permis de conducere.

Acesta a fost dus de o ambulanţă SMURD la Spitalul Judeţean Suceava.

La spital s-a constatat că tânărul este confuz şi acuza dureri cervicale, însă nu avea probleme deosebite de sănătate. Acesta a declarat că nu-şi mai aduce aminte nimic din ce s-a întâmplat.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, a declarat că în cauză s-a deschis dosar penal pentru conducere fără permis, iar tânărului i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili dacă era băut.

Poliţiştii au mai stabilit că motocicleta era înmatriculată în Bacău şi efectuau aseară verificări pentru a stabili cum a ajuns aceasta la Feteşti.     

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărire pe 6 kilometri, la ieşirea din Suceava spre Botoşani, după un motociclist care a refuzat să oprească chiar şi când poliţiştii au tras.
 Vizualizări articol: 3454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Urmărire pe 6 kilometri, la ieşirea din Suceava spre Botoşani, după un motociclist care a refuzat să oprească chiar şi când poliţiştii au tras5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei