Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 104 (6814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Golan în straie sfinte

Un tânăr îmbrăcat în călugăr, agresiv cu femeile, ridicat de poliţişti din centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, îmbrăcat în straie de călugăr, a creat panică, ieri, în centrul Sucevei, după ce a acostat mai multe femei de la care a cerut bani şi găzduire. Una dintre femei a fost urmărită de individ până în sediul firmei unde lucrează, aici acesta încercând să-i smulgă telefonul. Suspectul, care susţine că este călugăr hirotonit în Grecia, la Athos, a fost găsit la Biserica Sf. Înviere de către şeful Poliţiei Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, şi predat ulterior judiciariştilor de la Poliţia municipiului Suceava. 

 

Mărturia femeii acostate şi urmărite

Bărbatul a acostat-o pe stradă pe Olga Vasilaş, în centrul Sucevei, cerându-i insistent ajutor, spunându-i că nu are unde să doarmă şi are nevoie de bani.

„Mergeam pe stradă şi aînceput să mă urmărească şi să îmi ceară să îi împrumut bani, că nu are unde sta, să îl primesc acasă... eu am fugit, am intrat la sediul firmei unde lucrez, dar el a intrat după mine în birou… era de faţă colega mea şi încă o femeie cu un copil”, ne-a povestit tânăra. 

Scenele s-au petrecut în sediul firmei Atlantis - birou traduceri, proprietatea soţului ei.

„A început să înjure, să fie violent, am scos telefonul să îl fotografiez, iar atunci m-a prins de mâini, m-am luptat, voia să îmi ia telefonul, mă întreba de ce îl filmez şi mă blestema. Colega mea a apăsat butonul de panică şi a spus că vine poliţia, abia apoi s-a speriat şi a plecat. În timp ce mă luptam cu el a pierdut un set de documente”, ne-a mai relatat victima.

Între timp oamenii au început să sune la poliţie.

Ionuţ Vasilaş, soţul femeii, a primit telefon de la aceasta să vină urgent la firmă.

„Am sunat la poliţie, am fost la poliţie, unde soţia a declarat ce s-a întâmplător. Am publicat pe o reţea de socializare ce s-a întâmplat, nu ştiu dacă a durat jumătate de oră şi respectivul a fost identificat în zona unei biserici din centru”, ne-a declarat Ionuţ Vasilaş.

 

Găsit la biserică de şeful Poliţiei Locale Suceava

Ovidiu Doroftei, şeful Poliţiei Locale Suceava, sesizat că bărbatul îmbrăcat în călugăr este la Biserica Sf. Înviere, era în apropiere şi s-a deplasat imediat la faţa locului.

„L-am găsit într-o discuţie destul de aprinsă cu persoana care vinde obiecte de cult în biserică, care mi-a confirmat că este deranjată de prezenţa sa. M-am prezentat, l-am rugat să mă însoţească afară şi se încercăm să aplanăm situaţia, dar nu era interesat să discute cu mine, spunea că are o nemulţumire, am insistat să ieşim, am discutat cu el câteva momente, iar între timp au ajuns echipajele de Poliţie Locală şi de la Poliţia municipiului Suceava”, a declarat Ovidiu Doroftei.

 

Se declară călugăr hirotonit la Athos

Bărbatul a fost ridicat de la faţa locului fără incidente şi dus mai întâi la sediul Poliţiei Locale.

Acesta părea a fi în stare de ebrietate şi a spus că este hirotonisit în Grecia, la Athos. El s-a declarat supărat că nu este primit la Arhiepiscopie, pentru a-i fi recunoscut statutul de călugăr, în baza unei hârtii pe care o avea asupra sa.

Bărbatul îmbrăcat în straie de călugăr şi-a pierdut şi o copie după buletin în învălmăşeala din sediul Atlantis. El se numeşte Florea Rus şi este din satul Burca, comuna Vidra, judeţul Vrancea.

 

Poliţiştii i-au dat o amendă şi i-au dat drumul 

Ieri după-amiază, după ce l-au audiat, poliţiştii i-au aplicat o amendă la Legea 61/1991, pentru deranjarea ordinii şi liniştii publice. Aceştia nu au considerat că bărbatul a comis vreo infracţiune şi nici că ar fi motive să îl reţină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr îmbrăcat în călugăr, agresiv cu femeile, ridicat de poliţişti din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 4314 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un tânăr îmbrăcat în călugăr, agresiv cu femeile, ridicat de poliţişti din centrul Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei