Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 100 (6810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Centru comercial

Egros Shopping, primul mall pentru sucevenii cu venituri medii, a fost inaugurat în acest weekend

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cel mai nou centru comercial din municipiul Suceava, Egros Shopping, cu o suprafaţă construită de circa 20.000 de metri pătraţi, a fost inaugurat oficial sâmbătă, 5 mai, investiţia ridicându-se la peste 15 milioane de euro.

Noul centru comercial este amenajat pe un teren de peste 32.000 de mp, între Bazar şi Shopping City Suceava, adresându-se sucevenilor cu venituri medii.
730 de standuri au fost amenajate în incinta Egros Suceava, până în prezent circa 70% dintre acestea fiind închiriate, potrivit acţionarilor complexului.

Spaţiul comercial a fost ridicat în locul fostelor unităţi de producţie ale fabricii de mobilă Mobstrat, odată cu noua investiţie fiind create 1.500 de noi locuri de muncă.

Inaugurarea complexului a fost sărbătorită timp de două zile, sâmbătă şi duminică, prin oferirea a 3.000 de premii garantate primilor 3.000 de clienţi (aparate electrocasnice, tigăi, cozonaci, sticle de suc şi alte surprize, în baza bonurilor de cumpărături, la punctul de premiere de la intrarea în complex), dar şi prin oferte imbatabile.

Cu toate că accesul pentru public a fost programat începând cu ora 12.00, clienţii au putut intra în incinta Egros de la ora 10.00, evitându-se astfel aglomeraţia sau îmbulzeala care se creează de obicei, în goana pentru cele mai atractive oferte şi premii.

Programul complexului este zilnic, de la 8.00 la 20.00.

 

Magazine de îmbrăcăminte pentru copii şi adulţi, farmacii, spaţii de joacă, food-court, zonă de mobilă, auto, electrice, electrocasnice etc.

Deschiderea oficială de sâmbătă a reunit autorităţi locale, oameni de afaceri cu experienţă şi tineri antreprenori, parteneri, reprezentanţi ai presei locale, precum şi cei doi acţionari ai investiţiei.

Potrivit lui Costel Rădeanu, unul dintre acţionarii Egros, „venim în întâmpinarea nevoilor sucevenilor cu primul mall pentru cei cu venituri medii, pentru că şi preţurile magazinelor găzduite sunt menţinute la un nivel redus, prin practicarea de chirii mai mici. Avem amenajate 730 de spaţii comerciale, iar prin intermediul partenerilor noştri asigurăm clienţilor întreaga gamă de marfă şi servicii de care au nevoie”.

Cât priveşte partea de servicii, acesta a arătat că în Egros clienţii pot găsi farmacie umană, veterinară, naturistă, optică medicală, croitorie, frizerie, casă de schimb valutar, servicii bancare şi ATM-uri, casino, zonă de food-court, spaţiu de joacă pentru copii, precum şi o zonă specială, de 800 de metri pătraţi, pentru comercializarea produselor tradiţionale din Bucovina.

„La fel şi la produse, avem de toate, de la îmbrăcăminte, încălţăminte pentru adulţi şi copii, rochii de mireasă, menaj, uz casnic, auto, la electronice şi electrocasnice, mobilier, covoare sau amenajări exterioare”, a mai adăugat omul de afaceri ieşean Costel Rădeanu.

La rândul său, asociatul Egros, Cristian Delcea, a mai precizat că Egros urmează să se dezvolte şi în alte oraşe din ţară, cum ar fi Cluj, Craiova, Timişoara, Constanţa şi Braşov.

„Facem studii, sperăm ca în următorii cinci ani să avem deschise cinci complexe Egros în toată ţara. E un model care funcţionează bine, o investiţie 100% românească”, a declarat Delcea.

Acesta a mai evidenţiat condiţiile moderne pe care Egros le pune la dispoziţia celor care le trec pragul: „Una dintre priorităţile Egros este să le ofere chiriaşilor, dar şi vizitatorilor, cele mai bune condiţii: aer condiţionat, căldură, curăţenie, iluminat bun, pază, supraveghere video în interior şi exterior”.

 

Municipalitatea spune că vrea să găsească soluţii pentru aerisirea traficului auto din zonă

La inaugurarea de sâmbătă au fost prezenţi şi reprezentanţi ai autorităţii locale, respectiv viceprimarii Lucian Harşovschi şi Marian Andronache.

În contextul în care traficul rutier de pe Calea Unirii este deja foarte aglomerat, iar deschiderea unui centru comercial de astfel de dimensiuni ar putea acutiza problema, Harşovschi a arătat că municipalitatea caută soluţii pentru decongestionarea zonei.

„Suceava e pe primul loc în ceea ce priveşte centrele comerciale. Suntem criticaţi de unii suceveni, poate au şi ei dreptate până într-un punct, că nu ar fi trebuit să dăm autorizaţie, că ar fi trebuit să interzicem construirea anumitor spaţii comerciale pentru că este aglomerat oraşul. Acest lucru nu se va întâmpla niciodată pentru că trăim într-o ţară civilizată şi dreptul la proprietate este suveran”, a mai spus Harşovschi.

La rândul său, Marian Andronache a urat succes investitorilor, menţionând că vor găsi în Primăria Suceava un partener permanent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Egros Shopping, primul mall pentru sucevenii cu venituri medii, a fost inaugurat în acest weekend.
 Vizualizări articol: 9512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 6 voturi
Egros Shopping, primul mall pentru sucevenii cu venituri medii, a fost inaugurat în acest weekend3.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei