Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 48 (6758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Imagini de senzaţie

Un sucevean sfidează zilnic gerul, făcând scufundări într-o păstrăvărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr din satul Prisaca Dornei, comuna Vama, proprietar al unei pensiuni din localitate, a prins peşte cu mâna, dintr-o păstrăvărie, în care s-a scufundat cu tot corpul printre sloiurile de gheaţă. Ștefan Gireadă, în vârstă de 25 de ani, a făcut scufundarea marţi, printr-o copcă făcută în gheaţă cu drujba, la o temperatură de sub minus 15 grade.

Tânărul a filmat isprava şi spune că  nu a fost nicidecum o nebunie, pentru că se antrenează aproape zilnic pentru astfel de scufundări.

Tânărul, care a practicat mai multe sporturi în ultimii ani, ne-a povestit: „Am început cu duşuri reci, zilnice, practic de câteva luni de zile nu mai ştiu ce este apă caldă. După aceea am început să mă supun frigului, să intru în apa din iaz pe timp de iarnă. Aşa am ajuns ca acum să nu mai simt acel fior care te face să nu poţi rezista în apa rece, chiar şi acum, când sunt temperaturi extreme”.

Ajutat de un prieten, care a făcut copca în gheaţă, acesta a început antrenamentele zilnice, petrecând minute bune în apă, în ciuda gerului din ultimele zile.

În imaginile care au făcut deja furori în mediul online, tânărul intră în iaz, printre blocuri de gheaţă, prezentând o „încercare mai puţin obişnuită de pescuit la copcă”. Acesta se scufundă în apă, unde stă câteva secunde bune şi iese cu un păstrăv în mână.

În timp ce peştele aproape că paralizează din cauza frigului, tânărul ieşit la suprafaţă pare mai degrabă că se răcoreşte în apa din iaz. Pe imagini se vede cum tânărul petrece câteva minute bune în apă, ba, mai mult, mai face câteva scufundări. Acesta calcă cu picioarele goale pe zăpadă şi se aşază pe sloiurile groase de gheaţă, imaginile dând fiori privitorului. 

Ștefan Gireadă spune că a făcut totul doar pentru el, din plăcere, din dorinţa de a se autodepăşi.

Tânărul este student masterand, a lucrat la un cabinet parlamentar din Câmpulung Moldovenesc şi se ocupă de Pensiunea "Ștefan" din localitatea de domiciliu, afacerea familiei sale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean sfidează zilnic gerul, făcând scufundări într-o păstrăvărie.
 Vizualizări articol: 4830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un sucevean sfidează zilnic gerul, făcând scufundări într-o păstrăvărie3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei