Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 45 (6755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Colegiul de Artă

Ruxandra Cosmovici, flaut, a câştigat trofeul concursului „Cel mai bun interpret”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Peste 40 de elevi şi-au etalat talentul şi cunoştinţele în ceea ce priveşte arta interpretării instrumentale în cadrul celei de-a XIX-a ediţii a Concursului „Cel mai bun interpret”, de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava.
Ruxandra Cosmovici, elevă în clasa a VIII-a, instrument flaut, a câştigat trofeul competiţiei, adolescenta fiind pregătită de prof. Mihaela Săveanu. Premiul i-a fost înmânat de laureatul de anul trecut, Oliviu Bobu, actualmente elev în clasa a IX-a al colegiului.

Concursul a reunit 46 de elevi ai instituţiei, din clasele III-VIII, de la specializarea muzică, cel mai bine reprezentate fiind clasele a VI-a şi clasa a VII-a.

Gala laureaţilor s-a desfăşurat vineri, 23 februarie, merituoşii artişti fiind recompensaţi cu premii şi diplome din partea organizatorilor.

Manifestarea a fost moderată de Elena Istrate, directoarea adjunctă a instituţiei, care a apreciat prestaţia competitorilor, felicitând pentru rezultate elevii şi profesorii îndrumători deopotrivă.

Premiul Special „Cătălina Hapurne” (profesorul iniţiator al proiectului) a fost adjudecat de Ionuţ Bârjovanu din clasa a VI-a (violă, prof. coordonator Doina Chişcă), iar Premiul Asociaţiei de Părinţi şi Absolvenţi ai Colegiului i-a revenit lui Ștefan Constandache (chitară, prof. Daniel Dragomirescu).

Laurenţiu Roznovan, din clasa a VIII-a, instrument trompetă, a fost răsplătit cu Premiul Special al Juriului. Elevul este pregătit de prof. Cristi Ruscior.

Cât priveşte premiile I, acestea au fost obţinute de elevii: Alexandru Dragomirescu (pian, clasa a III-a), Betuel Zetu (clarinet, clasa a VI-a), Robert Nicum Oanea (clarinet, clasa aVII-a), Giulia Duciuc (pian, clasa a VIII-a), Sebastian Ionuţ Balan (trompetă, clasa a VI-a), Iustina Ștempel (trompetă, clasa a VII-a), Andra Olteanu (pian, clasa a IV-a), Iustin Cosovanu (percuţie, clasa a VI-a), Melina Meşinschi (vioară, clasa a III-a), Olivia Marţincu (pian, clasa a VI-a) şi Emanuela Maria Gărgan (vioară, clasa a VII-a).

Premiul II-lea a fost revendicat de: Sebastian Ungureanu (violă, clasa a V-a), Cătălin Marcian (trompetă, clasa a VI-a), Riccardo Nathanael Tanase (pian, clasa a V-a), Liviu Rotaru (chitară, clasa a VII-a), Ana Creangă (chitară, clasa a VIII-a), Maria Cristina Hriţcu (pian, clasa a VII-a), Iuliana Chirica (flaut, clasa a VI-a), Ioana Stempel (vioară, clasa a VII-a), Beniamin Candrianu (trompetă, clasa a VIII-a), Irina Tucaliuc (flaut, clasa a VI-a), Emilia Petronela Flocea (flaut, clasa a VI-a), Daria Harasemiuc (vioară, clasa a IV-a), Ellen Luciana Neagu (flaut, clasa a VII-a), Alexandru Vlădieanu (clarinet, clasa a V-a), Eduard Andronache (trompetă, clasa a V-a), Valentin Macoveiciuc (contrabas, clasa a VI-a), Vanessa Avasiloaie (flaut, clasa a VI-a), Alessandra Iftime (pian, clasa a III-a) şi Ana-Maria Cucoş (nai, clasa a VIII-a).

Premiul al III-lea a mers la elevii: Mario Iulian Pentilescu (clarinet clasa a VI-a), Andrei Lehaci (clarinet, clasa a VII-a), Ștefan Cureleţ (clarinet, clasa a VI-a), Denisa Nicoleta Cristinaru (pian, clasa a VI-a), Bianca Teodora Drăgoi (flaut, clasa a VI-a), Petru Sorin Rusu (trompetă, clasa a VII-a), Alexandru Bordeianu (trompetă, clasa a VII-a), Luca Cîrstean (pian, clasa a V-a), Emanuel Popovici (trompetă, clasa a VII-a), Teodor Caterenciuc (pian, clasa a III-a), Andrei Vameşu (trompetă, clasa a VI-a), David Chipăruţi (trompetă, clasa a VI-a).

Gala de vineri s-a încheiat cu un scurt recital al câştigătoarei. Tot în cadrul festivităţii de vineri, Oliviu Bobu, câştigătorul en-titre, a interpretat la piat Scherzo Nr. 2 de Frederic Chopin .

Susţinătorii acestei ediţii a concursului sunt - Inspectoratul Școlar Judeţean Suceava, Asociaţia de Părinţi şi Absolvenţi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Sedcom Libris S.A. Suceava, Tipografia „Celestin” Suceava, Tipografia Muşatinii.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ruxandra Cosmovici, flaut, a câştigat trofeul concursului „Cel mai bun interpret”.
 Vizualizări articol: 2235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Ruxandra Cosmovici, flaut, a câştigat trofeul concursului „Cel mai bun interpret”3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de cartofi (de post) Sunt mai puțin flexibile decât clătitele obișnuite, dar cu siguranță sunt foarte gustoase și pot fi pregătite cu multă umplutură, prin simplă împăturire și nu prin rulare. Se pot face sărate sau dulci, după caz și sunt un minunat... Citeşte