Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 6 (6716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Agresiune gravă

Tineri acostaţi în staţia din centrul Sucevei şi luaţi la bătaie pentru că nu aveau ţigări la ei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O agresiune violentă s-a petrecut în noaptea de Ajun de Crăciun în staţia de autobuz din centrul Sucevei, doi tineri fiind luaţi la bătaie, iniţial de un tânăr, în sprijinul căruia au intervenit încă doi. Evenimentul nu a fost mediatizat de poliţie, iar tatăl tânărului agresat speră la o anchetă cât mai serioasă, care să se finalizeze într-un termen rezonabil cu trimiterea în judecată a agresorilor, cel puţin a celui a pornit totul, acostându-i pe cei doi şi lovindu-i. Agresiunea a fost surprinsă şi de camerele de supraveghere din zonă.

Poliţia a transmis că a înregistrat un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe şi l-a identificat pe principalul agresor.

 

Le-a cerut o ţigară, apoi a devenit agresiv

Tudor S., în vârstă de 29 de ani, din Sf. Ilie, student în anul II la Facultatea de Inginerie Aerospaţială Bucureşti, venise acasă, de sărbători, iar în seara zilei de 24 decembrie a mers cu colinda împreună cu un amic, fost coleg de liceu. În jurul orei 4.30 din noapte, cei doi au ajuns în staţia de autobuz din centrul Sucevei, în căutarea unui taxi care să-i ducă acasă. După cum se vede şi în imaginile pe care le puteţi urmări pe site-ul cotidianului nostru, cei doi au fost abordaţi de un tânăr care a venit înspre ei din staţie.

„Am fost abordaţi de un tânăr care ne-a cerut o ţigară. I-am replicat acestuia în mod respectuos că nu suntem fumători. Vizibil deranjat, acesta s-a apropiat agresiv de amicul meu, moment în care m-am interpus între ei, solicitându-i agresorului să ne lase în pace, că nu vrem scandal”, a relatat tânărul.

Pe imagini se vede cum cei doi tineri încearcă să se îndepărteze, însă Tudor S. este urmărit de agresor şi lovit. Imediat intervin încă doi dintre tinerii care erau în grupul agresorului, Tudor S. fiind lovit cu pumnii şi picioarele în timp ce se afla la pământ.

 

Tinerii agresaţi reclamă şi o tentativă de tâlhărie

Un amănunt important este că agresorul le-ar fi cerut celor doi să scoată banii din buzunare. Tudor S. şi-a întors buzunarele pe dos, arătând că nu are bani, însă nu a reuşit să-l potolească pe agresor.

„Toate loviturile mi-au vizat zona capului, iar prezenţa unor maşini oprite la semafor se pare că l-a făcut pe agresor să nu mă mai lovească. Plin de sânge, m-am ridicat şi m-am îndreptat spre colegul meu, care între timp a apelat la numărul de urgenţe 112”, a arătat tânărul.

 

Principalul agresor, prins de un echipaj de poliţie

Un echipaj al Poliţiei municipiului Suceava se afla în zonă şi a ajuns imediat la faţa locului. Astfel, a putut fi ajuns din urmă şi prins unul dintre agresori. Este vorba de un anume Eusebiu Lucan, din Suceava, cel care i-a acostat pe cei doi tineri şi a sărit la bătaie.

 

Principala victimă din acest caz a suferit două fracturi de oase la nivelul capului

Faptul că agresiunea a fost violentă rezultă din leziunile suferite de Tudor S.: fractură de piramidă nazală, fractură mastoidă stânga (în spatele urechii). Tânărul a mai suferit, de asemenea, un traumatism cranio-facial minor de gradul I şi policontuzii prin agresiune. Se poate observa aşadar lesne că toate loviturile au fost date în zona capului. Pe 20 ianuarie urmează a fi emis şi certificatul medico-legal care va atesta în detaliu leziunile suferite de tânăr şi numărul de zile de îngrijiri medicale. Şi amicul cu care era Tudor a fost lovit, însă în cazul său este vorba de leziuni superficiale.

Având în vedere declaraţia victimei şi a tânărului care îl însoţea, fapta ar putea fi încadrată şi ca o tentativă de tâlhărie în formă calificată.

 

Ce spune poliţia

Referitor la acest caz de agresiune, comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţia Judeţean Suceava, a declarat, ieri, că cercetările se fac pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe. El a confirmat că principalul agresor a fost identificat şi audiat.

„Urmează a fi identificate şi audiate şi celelalte două persoane care au participat la agresiune. Agresiunea a fost surprinsă de camere de supraveghere din mai multe unghiuri, iar cercetările continuă, deocamdată, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe”, a declarat Ionul Epureanu.

Tatăl tânărului agresat a ţinut să precizeze că fiul său nu ia în calcul varianta împăcării părţilor, aşa cum i s-a sugerat de către poliţişti, şi aşteaptă o anchetă cât mai serioasă, în urma căreia agresorii să fie trimişi în judecată şi pedepsiţi pentru ceea ce au făcut. 

Cercetările vor continua sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tineri acostaţi în staţia din centrul Sucevei şi luaţi la bătaie pentru că nu aveau ţigări la ei.
 Vizualizări articol: 7570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 7 voturi
Tineri acostaţi în staţia din centrul Sucevei şi luaţi la bătaie pentru că nu aveau ţigări la ei4.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei