Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 nov 2017 - Anul XXII, nr. 251 (6667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

„Corecţie” neobişnuită

Maşină lipită cu scotch pe toate părţile, pentru că a parcat pe trotuar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Şoferul unui autoturism cu numere de Bucureşti a avut parte de o surpriză neplăcută în Suceava, după ce a parcat maşina pe trotuar, blocând atât pietonii, cât şi maşinile altor şoferi, din parcarea unui restaurant din spatele magazinului Bucovina.

Mai exact, când s-a întors la maşină, o Toyota Auris înmatriculată în Bucureşti, a găsit-o lipită cu scotch pe toate părţile.

Acţiunea de îndepărtare a benzii adezive de pe parbriz, geamuri şi caroserie de către şofer şi soţia acestuia a fost filmată de un grup de tineri care, pe lângă chicotelile ce se aud în fundal, le-au ţinut şi o lecţie moralizatoare.

"Aşa să parchezi la tine în Bucureşti, nu în Suceava!" i-a strigat şoferului unul dintre tinerii care se aflau pe terasa restaurantului, care l-a îndemnat să parcheze în parcarea cu plată din apropiere, nu să blocheze circulaţia într-o zonă care este şi aşa aglomerată.

Nervos, şoferul, care s-a abţinut cu greu să nu se repeadă la cel ce filma, să îi dea şi el o „corecţie” fizică, i-a replicat: „Eu sunt din Suceava, nu din Bucureşti, şi plătesc taxe aici. Tu stai la crâşmă – du-te la muncă!”

Cei doi au continuat „înţepăturile”, limbajul folosit fiind prea „colorat” uneori pentru a fi reprodus aici, în cele din urmă ajungându-se iar la ameninţări reciproce.

„Data viitoare îţi blochez şi roţile... cu lanţuri!”, a spus cel ce filma, pe când şoferul i-a răspuns „Nu mai fi aşa de şmecher... de ăştia ca tine fumez la micul dejun!”

În cele din urmă maşina a fost descotorosită de benzile de scotch întinse de jur-împrejur, nu fără a rămâne urme vizibile, iar filmarea se încheie cu un dialog între cel care filma scena şi un trecător care îl întreabă unde este CAR Pensionari, primind indicaţii detaliate cum să ajungă acolo.

Filmuleţul, care a fost postat pe pagina de Facebook a unui sucevean, a fost şters între  timp, nu înainte de a fi preluat şi de site-uri naţionale, precum b1.ro, unde a fost motiv de divertisment pentru multă lume, fiind postat cu titlul „În Suceava, DACĂ AI PARCAT GREŞIT, nu se blochează ROŢILE, ci se LIPEŞTE SCOTCH pe toată maşina”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşină lipită cu scotch pe toate părţile, pentru că a parcat pe trotuar.
 Vizualizări articol: 12868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Maşină lipită cu scotch pe toate părţile, pentru că a parcat pe trotuar5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lichiu sau hencleş, plăcintă cu griş şi prune (reţeta autentică săsească) I se spune ”plăcintă” nu pentru că ar semăna cu clasicele plăcinte din Moldova şi Bucovina, ci pentru că aşa numesc ardelenii orice prăjitură cu cremă sau fructe. Şi este vorba despre o delicioasă prăjitură rustică şi simplă din zona... Citeşte