Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 nov 2017 - Anul XXII, nr. 250 (6666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pagube mari

Incendiu cu pagube de peste 200.000 de lei, la Suceviţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un puternic incendiu, izbucnit în jurul orei 01.00, în timpul nopţii de marţi spre miercuri, a distrus anexele unei gospodării din comuna Suceviţa. La faţa locului au acţionat pompierii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Suceviţa, care au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea focului violent care cuprinsese o mare parte din gospodăria unei familii.

La sosirea echipajelor ardeau adăpostul de animale, şura şi magaziile din gospodărie şi exista pericolul de propagare la două case aflate în aceeaşi curte. Pompierii au avut nevoie de aproape 5 ore de intervenţie pentru lichidarea focului puternic, marea majoritate a anexelor afectate fiind construite din lemn. Un reprezentant al Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi ne-a relatat la faţa locului: ”Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi a fost alertat la ora 01.25 despre producerea unui incendiu la şură şi adăpost de animale în localitatea Suceviţa. Ne-am deplasat cu 3 autospeciale şi 10 subofiţeri la locul intervenţiei şi am reuşit să lichidăm incendiul. Din fericire nu au fost înregistrate victime umane.”

Flăcările au distrus depozitul de furaje, adăpostul de animale şi un atelier, toate sub acelaşi acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 130 metri pătraţi, o bucătărie pe o suprafaţă de 12 metri pătraţi, o magazie, acoperişul unui garaj, 30 de metri cubi lemn de foc, circa 5 metri cubi lemn pentru construcţie şi circa 1.000 kg de cereale. De asemenea, au fost distruse de flăcări un aragaz, un frigider, o combină frigorifică, un congelator, mobilier, 3 motofierăstraie, pierind în foc 2 porci şi 10 păsări. Pagubele au fost foarte mari, înregistrându-se un prejudiciu de aproximativ 225.000 de lei. Din fericire, proprietarul avea casele şi anexele gospodăriei asigurate. Cauza izbucnirii incendiului va fi stabilită după efectuarea de către pompieri a unor cercetări la faţa locului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu cu pagube de peste 200.000 de lei, la Suceviţa.
 Vizualizări articol: 4442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiu cu pagube de peste 200.000 de lei, la Suceviţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei