Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 oct 2017 - Anul XXII, nr. 238 (6654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ultimul drum

Lacrimi şi durere la înmormântarea soţilor Șandru, morţi în tragicul accident de la Cornu Luncii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Câteva sute de oameni au ţinut să fie prezenţi ieri la ultimul drum făcut de Aurora şi Cătălin Șandru, cei doi soţi dispăruţi tragic în cumplitul accident petrecut sâmbătă la Cornu Luncii. Familia îndurerată a celor doi soţi, prieteni şi colegi de la cele două instituţii unde lucrau de ani de zile şi mulţi oameni impresionaţi de drama celor doi au făcut neîncăpătoare curtea bisericii Sf. Nicolae din municipiul Suceava, la slujba de înmormântare.

 

Cei din familia îndurerată găsesc cu greu cuvinte care să exprime nenorocirea care s-a abătut asupra lor

În jurul celor două sicrie s-a adunat încă de luni dimineaţă întreaga familie îndoliată, nevoită să treacă prin această grea încercare. Dispariţia celor doi soţi tineri şi plini de viaţă a lăsat un gol imens, care nu va fi umplut niciodată. Trupurile neînsufleţite ale lor au fost scoase din capelă şi în jurul orei 12.00 a început slujba de înmormântare în biserica Sf. Nicolae. Profund afectat, fratele mai mare al lui Cătălin, Gelu Șandru, ne-a spus pe un ton şoptit: ”Trei familii distruse, preotul cu familia şi copiii, părinţii preotului şi această familie tânără, o adevărată tragedie. Cuvintele sunt de prisos acum. Erau familii tinere care îşi aveau drumul lor, iar acum uitaţi ce drum au apucat. Familia Șandru nu avea copii, şi-au dorit enorm să aibă, au făcut tratamente peste tot în ţara asta şi se gândeau să meargă în străinătate”. Raveica Bilic, o rudă a celor dispăruţi, ne-a spus printre lacrimi: ”Erau nişte oameni de calitate, Doamne, cum i-a luat Dumnezeu mergând la Sf. Parascheva? Supărare mare, am atâţia ani, dar aşa ceva nu am mai auzit, atâţia morţi într-o familie.....”

 

Conducerea Consiliului Judeţean şi cei de la Centrul Cultural Bucovina au fost alături de colegul lor pe ultimul drum

La înmormântarea soţilor Șandru au ţinut să fie alături cei din conducerea Consiliului Judeţean şi majoritatea colegilor de la Centrul Cultural Bucovina, pentru care Cătălin era un coleg iubit şi respectat. Sorin Filip, directorul instituţiei, ne-a declarat: ”Este o grea pierdere pentru colectivul Centrului Cultural Bucovina, era administratorul centrului şi un băiat deosebit. Noi eram la Cluj când am aflat vestea, el ar fi trebuit să vină cu noi, dar a avut nişte probleme şi chiar m-a rugat să rămână acasă. A fost un băiat extraordinar, puţin spus deosebit, se implica în toate, ne ajuta în toate acţiunile noastre, însă regretăm mult că viaţa i-a fost curmată în acest mod tragic. Dumnezeu să-l odihnească în pace”.  Gabriela Teişanu, consilier al Centrului Cultural Bucovina, ne-a spus cu lacrimi în ochi: ”Suntem cutremuraţi, nu ne putem aduna... Cătălin Șandru lasă un gol care nu se va putea umple cred că niciodată. Era un om care trăia frumos şi noi, acolo, la Centrul Cultural Bucovina, suntem o familie. El făcea parte din familia de peste zi, cu care petreceam cea mai mare parte din timp, era un membru activ al acestei familii. Un om pe care ne puteam baza, temperamental, uneori coleric, alteori nostalgic, dar un băiat sincer, cu suflet mare, iar prin natura meseriei de administrator era în contact permanent cu fiecare dintre noi. Nu îmi vine să cred, ultima oară am vorbit cu el vineri dimineaţă, l-am văzut şi sâmbătă dimineaţă şi apoi s-a întâmplat această nenorocire şi tragedie. Fac parte din viaţă şi aceste mari necazuri, suntem datori să mergem mai departe, dar este foarte greu. Dumnezeu să-i întărească pe cei rămaşi, pentru că, cum se spune în cultura tradiţională, nici puiul de şarpe să nu treacă prin aşa ceva. Nu-l vom uita şi-l vom pomeni toată viaţa, pe el şi pe frumoasa lui soţie Lola.”

 

Dispariţia tragică a Aurorei i-a copleşit pe prietenii şi colegii ei de serviciu

Alături de cei din familia grea încercată au fost şi colegii de serviciu ai Aurorei Șandru, pentru care dispariţia ei a căzut ca un trăsnet: ”A fost devastator, a fost o ştire cumplită, nu ne-a venit să credem. Și la ora actuală foarte mulţi dintre colegii noştri nu pot să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat şi e un moment foarte tragic pentru noi, nu am mai trăit un aşa sentiment. Aurora era un om cum rar întâlneşti în ziua de astăzi, niciodată nu spunea <nu> la nimic şi întotdeauna ne ajuta. Rar găseşti astăzi oameni care sunt dispuşi să ajute, să sară în ajutorul unui coleg. Dacă vedea că erai supărat, că aveai o problemă, imediat încerca să te ajute, să te sprijine în toate problemele, fie ele familiale sau de serviciu. Din această cauză dispariţia ei atât de tragică ne-a copleşit pe toţi. Vineri ne-am despărţit de ea cu zâmbetul pe buze, fericită că merge undeva în weekend, ştiam că urma să plece la Sf. Parascheva şi ne-am urat să ne vedem luni. Iar ea luni nu mai este... Dorinţa ei a fost întotdeauna de a avea un copil, de a lăsa ceva în urmă, însă eu cred că a lăsat foarte mulţi prieteni care tot timpul au să se gândească la ea. Dumnezeu nu a dat să aibă copii, dar toţi colegii mei au un gând bun pentru ea şi oricât vom fi pe pământ, ne vom gândi la ea ca la o persoană deosebită, ca la un om rar”, ne-a spus îndurerat Vladimir Șcepanschi, fost coleg al femeii la CEC Bank. În jurul orei 14.00, cortegiul funerar, condus de un sobor format din 15 preoţi, a plecat spre Cimitirul Pacea, unde soţii Aurora şi Cătălin Șandru îşi vor dormi somnul de veci.

 

Soţii Șandru au murit sâmbătă, 14 octombrie, într-un cumplit accident petrecut la Cornu Luncii

Aurelia şi Cătălin Șandru şi-au găsit sfârşitul într-un groaznic accident petrecut sâmbătă după-amiază, în timp ce plecau la Iaşi, la Sărbătoarea Sfintei Parascheva, împreună cu familia preotului Petru Gavril din Lămăşeni. Autoturismul VW Touran în care se aflau preotul cu soţia şi cei patru copii ai lor, împreună cu soţii Șandru, a fost izbit cu o violenţă extremă de un autoturism VW Golf, care venea din sens opus. În urma impactului, preotul Petrică Gavril împreună cu Anisia, fetiţa sa de 6 ani,  Aurora şi Cătălin Șandru, dar şi şoferul celeilalte maşini, Alexandru Vasile, şi-au pierdut viaţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lacrimi şi durere la înmormântarea soţilor Șandru, morţi în tragicul accident de la Cornu Luncii.
 Vizualizări articol: 8818 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lacrimi şi durere la înmormântarea soţilor Șandru, morţi în tragicul accident de la Cornu Luncii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei