Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 oct 2017 - Anul XXII, nr. 225 (6641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Noutate

Suc de fructe şi legume preparat la domiciliul clienţilor de o presă mobilă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

De o scurtă perioadă de timp, o firmă din Câmpulung Moldovenesc a lansat un nou mod de procesare a fructelor şi legumelor din gospodăria clienţilor, chiar la domiciliul acestora. Reprezentanţii firmei Gal-Dor Mobil Fruct SRL vin astfel în întâmpinarea celor care vor să prepare sucuri, cu ajutorul unei prese mobile care transformă fructele şi legumele în suc, fără a mai fi nevoie de transportul materiei prime la o fabrică de procesare a acestora. Presa mobilă modernă este montată în interiorul unui camion, care se deplasează acasă la client, în urma unei comenzi telefonice. Clientul trebuie să aibă o cantitate de minimum 100 de kilograme de fructe şi/sau legume, iar preţul sucului este de 1,4 lei/litru, la care se adaugă contravaloarea ambalajului ales de client.

 

Presa mobilă de prelucrare a fructelor şi legumelor ajunge la client

Cu ajutorul ideii de unitate mobilă de procesare, reprezentanţii firmei Gal-Dor Mobil Fruct SRL au venit în sprijinul celor cărora le este greu să transporte sacii grei cu fructe spre fabricile de procesat fructe din judeţ. Au achiziţionat astfel o instalaţie de procesare pe roţi, cu care se deplasează acasă la client, pentru prepararea sucurilor dorite de acesta. În interiorul unui camion special amenajat, o firmă autorizată a montat întreaga instalaţie, compusă dintr-un spălător pentru fructe şi legume, un elevator care le preia şi le introduce în tocător, după care acestea sunt presate într-o presă specializată.

Sucul rezultat este apoi pasteurizat la temperaturi de peste 80 de grade Celsius, după care este ambalat după dorinţa clientului. Întreaga instalaţie este asamblată din utilaje aduse din străinătate, folosind plastic şi inox alimentar pentru zonele care intră în contact cu fructele. Avantajul prelucrării cu presa mobilă constă în faptul că oamenii pot urca în camion pentru a vedea întregul proces de realizare a sucurilor. Interiorul camionului este placat, iar instalaţia este montată pe un linoleum antibacterian uşor de igienizat. Întreaga instalaţie este deservită de trei persoane şi poate procesa zilnic două tone de fructe.

Preţul unui litru de suc procesat este de 1,4 lei, acesta putând fi ambalat în sistem bag-in-box sau în recipiente de plastic, de la 2 litri, cu un preţ de 0,90 de lei şi până la pungi de 3, 5, 10 şi 20 de litri, cu preţuri între 2,15 şi 4,5 lei. Ce este foarte important de spus despre sucurile produse de firma Gal-Dor Mobil Fruct SRL este faptul că acestea nu conţin conservanţi sau alte adaosuri, fiind 100% naturale. Cei care doresc să prepare sucuri din fructele culese din propria livadă pot suna pentru comenzi la 0745 850145 sau pot accesa adresa de Facebook a firmei, Gal-Dor Mobil Fruct. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suc de fructe şi legume preparat la domiciliul clienţilor de o presă mobilă.
 Vizualizări articol: 9153 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Suc de fructe şi legume preparat la domiciliul clienţilor de o presă mobilă5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei