Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 sep 2017 - Anul XXII, nr. 220 (6636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Unul după altul

Instalaţiile electrice defecte au dus la izbucnirea unor incendii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Instalaţiile electrice vechi, cu izolaţii distruse, sunt de multe ori cauza producerii unor incendii. Două astfel de incendii s-au produs marţi seara în judeţ, la interval mai mic de o oră între ele, și au creat pagube proprietarilor.

Un prim incendiu a fost semnalat în jurul orei 18.15, când un apel la 112 anunţa despre izbucnirea flăcărilor la o locuinţă din comuna Gălănești, în zona denumită Poiană. Echipajul de pompieri civili sosit la faţa locului a reuşit să stingă incendiul pornit la o bucătărie de vară, cu o singură încăpere, despre care proprietarul de 58 de ani le-a spus că e nefolosită de mai mulţi ani. În urma cercetărilor efectuate de pompierii din cadrul Detașamentului Rădăuţi s-a stabilit faptul că incendiul a avut drept cauză efectul termic al curentului electric, produs de o instalaţie electrică improvizată. În urma incendiului s-au degradat mai multe articole vechi de îmbrăcăminte pe care proprietarul le avea depozitate în acea încăpere, precum și parţial pereţii imobilului nelocuit.

O oră mai târziu, în jurul orei 19.05, cineva sesiza izbucnirea unui alt incendiu la o casă din satul Reuseni al comunei Udești. Ajunse la faţa locului, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu un echipaj de la Primăria Udești, au constatat faptul că acoperişul locuinţei unui bărbat de 66 de ani ardea parţial, existând pericolul de extindere la întreaga casă. Pompierii au reușit localizarea şi stingerea incendiului, care nu s-a propagat la casa de locuit sau la alte dependinţe, fiind afectat parţial acoperişul şi astereala acestuia. În urma incendiului, pagubele materiale produse la acoperiș au ajuns la circa 8.000 de lei. În urma verificărilor efectuate la faţa locului de către lucrătorii I.S.U. Suceava, a fost stabilit ca sursă probabilă de aprindere a incendiului efectul termic al instalaţiei electrice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Instalaţiile electrice defecte au dus la izbucnirea unor incendii.
 Vizualizări articol: 1442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Instalaţiile electrice defecte au dus la izbucnirea unor incendii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei