Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 sep 2017 - Anul XXII, nr. 204 (6620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Internat în spital

Contrabandistul rănit în timp ce fugea de poliție are leziuni serioase, dar este stabil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Tânărul implicat într-un accident violent în timp ce transporta țigări de contrabandă și încerca să scape de un echipaj al Poliției de Frontieră este internat în Secția de Chirurgie a Spitalului Județean Suceava, cu un traumatism cranio-cerebral care a fost inițial cu pierdere de cunoștință, o contuzie toraco-abdominală și alte politraumatisme. Starea lui Ovidiu Cotos, din Straja, este stabilă, au apreciat medicii, însă acesta va mai rămâne internat sub supraveghere, având în vedere puternicul traumatism de la cap. Raportat la violența accidentului, surprinsă de o cameră de supraveghere, imagini ce pot fi vizionate pe site-ul ziarului nostru, se poate spune însă că tânărul este norocos că trăiește.

Țigările de contrabandă transportate de acesta au fost găsite împrăștiate prin mașină, dar și în afara acesteia. După ce mașina a fost urcată pe platformă și dusă la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a rezultat că erau transportate 3.410 pachete de țigări marca Marble, fără timbre fiscale, de proveniență Duty Free. Valoarea de piață a țigărilor este de aproximativ 40.000 de lei. 

Tânărul din Straja va răspunde penal pentru infracțiunea de contrabandă.

 

A încercat să scape de polițiști, dar a pierdut imediat controlul asupra volanului 

Joi, în jurul orei 13.15, un echipaj al Sectorului de Poliției de Frontieră Brodina se afla în punct fix de control pe DJ 209G, la Falcău-Brodina, desfășurând verificări chiar pe linia contrabandei cu țigări.

 La un moment dat, pe direcția dinspre Brodina către Straja, a fost reperat un Volvo S60, căruia polițiștii i-au făcut semnal de oprire. Șoferul nu s-a conformat și a demarat în trombă. După numai aproximativ 300 de metri, șoferul autoturismului Volvo cu volan pe partea dreaptă a pierdut controlul asupra direcţiei. Pe imaginile video se vede cum mașina derapează și se lovește extrem de violent de un cap de pod și de gardul unei societăți, oprindu-se ulterior lângă o baracă. Autoturismul Volvo a fost grav avariat, iar tânărul de la volan a rămas încarcerat între fiarele contorsionate, fiind extras de pompierii militari deplasați la fața locului.

Dosarul penal pentru contrabandă şi cel pentru vătămarea în urma accidentului rutier, vor fi comasate în cadrul unuia singur, iar cercetările vor fi continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți. Acesta urmează să stabilească încadrarea exactă a faptei de contrabandă.

Nu este primul caz de accident în timpul urmăririi unei mașini care transportă țigări de contrabandă în județul nostru. Victime au fost și printre fugari, dar și printre polițiști. Unul dintre accidente s-a terminat chiar tragic, cu uciderea unui șofer care se deplasa regulamentar.

În iulie 2016, vicoveanul Constantin Nistor, zis Copilu, care conducea cu viteză un Audi A 8 pentru a nu fi prins de poliție, a pătruns cu mașina pe contrasens, unde a lovit violent o Dacia Super Nova al cărei conducător auto, un bărbat din Ulma, a decedat. Și acel accident a avut loc tot pe DJ 209G, de la Brodina spre Vicovu de Sus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contrabandistul rănit în timp ce fugea de poliție are leziuni serioase, dar este stabil.
 Vizualizări articol: 3357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Contrabandistul rănit în timp ce fugea de poliție are leziuni serioase, dar este stabil5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei