Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 sep 2017 - Anul XXII, nr. 204 (6620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Prima probă

Circa 200 de iubitori ai sportului au luat startul Crosului profesorilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cadre didactice din întreg judeţul Suceava, dar şi competitori invitaţi din alte judeţe, amatori sau profesionişti, au alergat vineri dimineaţa la cea de-a V-a ediţie a Crosului profesorilor, probă ce deschide cea de-a doua zi competiţională din cadrul ”Spartachiadei profesorilor”. Întrecerea sportivă a adunat la start atât veterani ai şcolii, cât şi novice, obiectivul final fiind trecerea liniei de finiş şi obţinerea unui timp cât mai bun. Printre participanţi s-au numărat şi dascăli de alte discipline, iubitori ai sportului, însă în mare parte profesorii de educaţie fizică au dominat proba de vineri.

De altfel, crosul este cursa cea mai populară a „Spartachiadei”, organizatorii îndemnând oamenii şcolii să participe în număr cât mai mare pentru a promova fair-play-ul şi beneficiile mişcării şi ale unui stil de viaţă activ, cât şi pentru a transmite un mesaj important în rândul tinerei generaţii, acela de a se bucura de jocurile sportive, de întreceri şi ieşiri în aer liber.

Traseul stabilit de organizatori, Alianţa Sindicatelor din Învăţământ Suceava (ASIS), a început din spatele Primăriei Suceava şi a continuat spre Grădiniţa Aşchiuţă, având o lungime între 800 şi 1500 de metri, în funcţie de vârsta participanţilor.

 

Clasamentul concursului

La categoria de vârstă sub 35 de ani, fete, specializarea educaţie fizică şi sport, locul I a fost ocupat de Daniela Cojocaru, locul II – Andreea Lazăr, locul III – Elena Cristina Mihalea. La aceeaşi categorie, destinată profesoarelor de alte specializări decât educaţie fizică, podiumul a fost următorul: locul I – Georgeta Mehedeniuc, locul II – Mirela Ioana Buzilă, locul III – Raluca Hancean.

La grupa de vârstă sub 35 de ani, băieţi, de la catedra de educaţie fizică, pe primul loc s-a situat Marius Cocîrdan, pe locul al doilea s-a poziţionat Bogdan Misiuc, iar Vlăduţ Dumitru Girigan s-a clasat pe locul al III-lea.

La grupa 35 – 50 de ani, fete, aparţinând altor specializări decât educaţie fizică, podiumul a fost împărţit de Adriana Busuioc (I), Daniela Cazaciuc (II) şi Mihaela Dobrescu (III). 

La aceeaşi categorie, destinată însă fetelor de la educaţie fizică, câştigătoarele au fost Erzilia Tâmpău (I), Viorica Halip (II) şi Maria Bandol (III).

La categoria 35 – 50, băieţi, de alte specializări, clasamentul a fost: locul I – Radu Doroftei, locul II - Ciprian Vrînceanu şi locul III – Marian Rebei, iar la competiţia pentru cadrele de educaţie fizică premiaţi au fost Marius Cozmiuc (I), Mihai Dan Bostan (II) şi Nicolai Pătrăuceanu (III).

Podiumul de la grupa 51-60 de ani, fete, alte specializări, a fost ocupat de Carmen Dănuţa Doroftei (I), Mariana Bârlibă (II) şi Mihaela Petruţa Chelariu (III), iar clasamentul pentru cadrele de educaţie fizică a fost dominat de Luminiţa Cazan (I), Ecaterina Conachi (II) şi Elvira Tatiana Istrate (III).

La băieţi, 51-60 de ani, educaţie fizică, au fost premiaţi Mihai Dumitrache (I) şi Dumitru Tcaci (II).

Grupa veteranilor i-a avut învingători pe Ilie Moldoveanu (I), Mihai Baltag (II) şi Valeriu Avrămia (III). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circa 200 de iubitori ai sportului au luat startul Crosului profesorilor.
 Vizualizări articol: 3009 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Circa 200 de iubitori ai sportului au luat startul Crosului profesorilor2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei