Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 aug 2017 - Anul XXII, nr. 189 (6605)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pericol public

Accident cu cinci răniţi după ce şoferul, beat, a intrat cu maşina în stâlp

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un şofer aflat în stare avansată de ebrietate a provocat un accident în urma căruia el şi încă patru persoane din maşina sa au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava. Accidentul s-a produs luni seară, în jurul orei 21.00, pe strada 22 Decembrie, în cartierul sucevean Burdujeni, la ieşirea spre Adâncata, şoferul scăpând maşina de sub control într-o curbă, iar aceasta lovindu-se violent de un stâlp de electricitate.

Din cercetările efectuate de poliţişti rezultă că Petru Vîrlan, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unui Opel Vectra, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă la stânga, moment în care maşina a izbit puternic stâlpul de la marginea străzii. În urma impactului, atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapta acestuia s-au lovit violent de parbriz. Şi pasagerii din spate, printre ei şi două femei, au suferit un puternic şoc. Toţi cei cinci au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava.

În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că bărbatul de la volan avea o concentraţie de 0,90 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat ulterior şi probe biologice de sânge. În mod normal, concentraţia de alcool în sânge se va cifra în jurul valorii de 1,80 la mie.

În urma evaluărilor făcute la Spitalul Judeţean Suceava, trei dintre victime au rămas internate. Este vorba de o femeie de 38 de ani, din Adâncata, diagnosticată cu policontuzii şi traumatisme, inclusiv unul cranio-cerebral, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Suceava, şi el cu multiple leziuni, inclusiv fracturi costale, şi de un bărbat de 34 de ani, tot din municipiul Suceava, care avea mai multe contuzii, inclusiv una splenică.

Şoferul care a provocat accidentul va răspunde penal pentru infracţiunile de conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă. Ultima infracţiune depinde de plângerile pe care le vor înainta victimele accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu cinci răniţi după ce şoferul, beat, a intrat cu maşina în stâlp.
 Vizualizări articol: 2221 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident cu cinci răniţi după ce şoferul, beat, a intrat cu maşina în stâlp0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei