Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 aug 2017 - Anul XXII, nr. 178 (6594)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Tragedie cumplită

O femeie de 45 de ani şi nepoata sa de 5 ani, orfană de mamă, accidentate mortal de o maşină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O cumplită tragedie s-a petrecut ieri pe drumul judeţean din comuna Panaci, o maşină scăpată de sub control în mod inexplicabil omorând o femeie în vârstă de 45 de ani şi o copilă de 5 ani, care mergeau împreună pe marginea drumului. Femeia de 45 de ani era mătuşa fetei în vârstă de 5 ani, pe care o creştea de mică, după ce mama fetei a murit. Femeia se întorcea spre casă, cu fetiţa, de la un magazin, unde a făcut cumpărături, iar maşina care le-a omorât a venit din spatele lor.

 

Un accident produs în condiţii greu de explicat

Dubla tragedie s-a petrecut în jurul orei 14.30, pe DJ 174, pe raza satului Coverca, comuna Panaci, pe un drum puţin circulat.

O femeie în vârstă de 37 de ani, din Bucureşti, aflată la volanul unui autoturism înmatriculat în Bucureşti, a pierdut controlul asupra volanului în condiţii ce nu sunt foarte clare. Cert este că maşina venea din spatele celor două şi le-a lovit în plin pe femeie şi pe fetiţă. Conducătoarea auto a tras de volan stânga, încercând să evite impactul, dar nu a reuşit. Maşina le-a lovit pe cele două, după care a ieşit în decor prin stânga.

Femeia şi fetiţa au fost proiectate la câţiva metri distanţă, în afara drumului.

Din păcate, personalul medical ajuns la faţa locului nu a putut face nimic pentru cele două. Iuliana Alupei, în vârstă de 45 de ani, şi fata de 5 ani, Ilioara Sara, erau deja decedate, cu leziuni incompatibile cu viaţa.

La faţa locului au ajuns poliţişti de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Vatra Dornei, care au demarat cercetările. În orele de după accident nu s-a putut stabili dacă cele două se deplasau pe acostament sau pe carosabil. Nici cauzele pentru care a pierdut şoferiţa controlul asupra volanului nu erau clare.

 

O familie greu încercată, lovită ieri de o dramă de neimaginat

Iuliana Alupei, femeia în vârstă de 45 de ani, nu era căsătorită şi se dedicase în ultimii ani creşterii nepoţelei, fiica surorii sale. Mama naturală a micuţei a murit la puţin timp după ce a născut, astfel că Iuliana Alupei şi-a asumat creşterea nepoatei, inclusiv din punct de vedere legal. Iuliana Alupei era asistentul maternal al nepoatei sale.

Viceprimarul comunei Panaci, Andrei Acatrinei, a mărturisit că femeia şi fata au fost ajutate de mai multe ori de către localnici, având o situaţie financiară precară. Anul trecut, de Crăciun, chiar viceprimarul a mers la fetiţă cu cadouri din partea consilierilor locali. Fetiţa era un copil perfect sănătos şi bine îngrijit. Tragedia a produs un şoc în întreaga comunitate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. Este, din păcate, cel mai dramatic accident rutier petrecut în acest an în judeţul Suceava. Ziua de ieri a fost, de altfel, una neagră pe şoselele judeţului. Încă patru accidente rutiere au avut loc ieri, în interval de câteva ore, trei pe DN 17, de la Suceava spre Ardeal, şi unul pe E 85, la Vadu Moldovei.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie de 45 de ani şi nepoata sa de 5 ani, orfană de mamă, accidentate mortal de o maşină.
 Vizualizări articol: 6007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
O femeie de 45 de ani şi nepoata sa de 5 ani, orfană de mamă, accidentate mortal de o maşină3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei