Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iul 2017 - Anul XXII, nr. 156 (6572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În stil mafiot

Proprietarul unei balastiere, atacat în plină zi cu bâta şi pistolul de un bărbat şi fiii acestuia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un atac în stil mafiot s-a înregistrat sâmbătă, în plină zi, la o balastieră din zona Fălticeni. Ioan Prisăcariu, proprietarul balastierei, a scăpat de bătaie doar pentru că în acel moment la el se aflau în vizită doi prieteni, care au reuşit să aplaneze conflictul care putea degenera în mod cât se poate de periculos.

Atacatorii, un bărbat însoţit de trei dintre fiii săi, au venit înarmaţi cu bâte de baseball şi cu un pistol cu bile. Cei patru au intrat în curtea balastierei şi au mers direct în biroul unde se afla administratorul, pe care l-au ameninţat şi atacat.

„Sâmbătă, au venit patru indivizi, cu bâte, cu pistoale. Pur şi simplu m-am trezit cu ei aici. Poate voiau să se răzbune, dar sincer să fiu nu ştiu de ce au venit”, a mărturisit Ioan Prisăcariu.

Bărbatul spune că îl cunoaşte pe bărbatul care a venit însoţit de copii de mai bine de şapte ani, perioadă în care au derulat împreună afaceri, dar fără a exista vreodată divergenţe sau probleme.

Norocul proprietarului balastierei a fost acela că în momentul atacului era însoţit de doi prieteni, iar unul dintre ei a reuşit chiar să-l dezarmeze pe un agresor.

„Au venit special doar pentru a face scandal şi pentru a sări la bătaie la domnul Prisăcariu”, a spus Florin Lefter, unul dintre prietenii care au sărit în apărarea proprietarului balastierei.

Conflictul a durat doar câteva minute, iar victimele au sunat la 112 pentru a cere sprijinul poliţiştilor. Până să ajungă oamenii legii, agresorii erau deja plecaţi.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, şi s-a mai constatat că în cauză s-a folosit pentru a lovi şi un pistol nesupus autorizării. De asemenea, s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi violare a sediului unei societăţi”, a declarat comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Totul a putut fi documentat şi cu ajutorul camerelor de supraveghere pe care proprietarul balastierei le-a instalat în trecut, imagini din care se poate vedea exact ce s-a întâmplat.

Dosarul penal îi vizează pe Vasile Anghelina, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „ameninţare” şi „violarea sediului profesional”, Vasile Anghelina, fiul celui dintâi, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „lovirea sau alte violenţe, „violare sediu profesional” şi „portul fără drept de arme neletale”, respectiv Constantin-Cătălin Anghelina, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „violarea sediului profesional”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proprietarul unei balastiere, atacat în plină zi cu bâta şi pistolul de un bărbat şi fiii acestuia.
 Vizualizări articol: 4283 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proprietarul unei balastiere, atacat în plină zi cu bâta şi pistolul de un bărbat şi fiii acestuia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei