Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iul 2017 - Anul XXII, nr. 153 (6569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident grav

Soţul mort, soţia şi fiica rănite grav, după ce o maşină s-a răsturnat în timpul unei depăşiri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O tânără familie din Rădăuţi a fost implicată într-un groaznic accident rutier la Milişăuţi, după ce maşina condusă de tânărul de 27 de ani a fost scăpată de sub control într-o depăşire şi s-a răsturnat de mai multe ori în afara drumului. Tânărul de la volan a fost găsit mort într-un lan de grâu, fiind proiectat în afara autoturismului, în timp ce soţia şi fiica sa, în vârstă de 3 ani şi 6 luni, au suferit leziuni grave. Cel puţin copila a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava cu multiple leziuni grave, iar ieri medicii erau rezervaţi în privinţa evoluţiei stării sale.

 

Tragedia s-a petrecut în timpul depăşirii unei coloane de maşini

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 10.30, pe DN 2H, lângă gara din Milişăuţi.

Romeo Rusu, în vârstă de 27 de ani, conducea un autoturism Audi A4 dinspre Rădăuţi spre Suceava. Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri rezultă că şoferul a intrat în depăşirea unei coloane de maşini, iar în timpul manevrei a scăpat autoturismul de sub control. Roata din stânga a maşinii a „prins” acostamentul, iar tragedia a fost iminentă.

Unul dintre şoferii care s-au aflat în trafic la momentul accidentului a relatat: „Maşina a mers de vreo 7-8 ori peste cap şi apoi a venit cu botul în pământ. Cred că atunci şoferul a fost proiectat prin geam”. Romeo Rusu a fost găsit într-un lan de grâu, fără ca personalul medical să mai poată face ceva pentru el.

 

Leziuni multiple şi grave în cazul soţiei şi al fiicei şoferului

Fiica şi soţia tânărului au fost preluate de urgenţă de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean Suceava. Ambele aveau fracturi şi leziuni grave, însă medicii erau mult mai îngrijoraţi referitor la starea fetei.

Medicul Ionuţ Bârsan, de la Unitatea de Primiri Urgenţe, a detaliat starea celor două, după evaluările preliminare: „La Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava au ajuns două victime, mamă şi copil, politraumatizate în urma unui accident rutier. Starea copilului este gravă, comatoasă, cu multiple traumatisme, traumatism toraco-abdominal, cu fracturi. În cazul fetiţei s-a făcut computer tomograf, fiind identificate contuzii hemoragice la nivel cerebral şi mai multe fracturi de calotă şi o fractură la nivel de membru inferior drept. Mama era conştientă, politraumatizată, cu multiple fracturi la nivel costal şi la nivelul coloanei vertebrale”.

Aşadar, leziuni grave în cazul ambelor. Îngrijorare mai mare producea însă starea micuţei în vârstă de 3 ani şi jumătate. Medicii sperau ieri după-amiază ca starea ei să evolueze pozitiv, deşi prognosticul era unul rezervat.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili condiţiile exacte în care s-a produs accidentul. O variantă vehiculată era că în timpul depăşirii şoferul ar fi fost jenat de o maşină din coloană, al cărei conducător auto ar fi vrut să intre şi el în depăşire. Cert este însă că graba şi viteza pot distruge într-o fracţiune de scundă familii întregi, iar fiecare şofer ar trebui să se gândească de două ori înainte de a  apăsa prea mult pedala de acceleraţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţul mort, soţia şi fiica rănite grav, după ce o maşină s-a răsturnat în timpul unei depăşiri.
 Vizualizări articol: 6741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Soţul mort, soţia şi fiica rănite grav, după ce o maşină s-a răsturnat în timpul unei depăşiri2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei