Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 iul 2017 - Anul XXII, nr. 153 (6569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tragedie

Patronul a două cafenele de succes din Suceava a murit după ce s-a zdrobit cu un BMW de un stâlp

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 36 de ani a murit în condiţii cumplite după ce a scăpat de sub control BMW-ul pe care îl conducea, bolidul zdrobindu-se de un stâlp. Accidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în jurul orei 16.40, în condiţii de ploaie torenţială, pe strada Humorului, la intrarea în Suceava, în dreptul Savcom. Tânărul îşi deschisese de anul trecut două cafenele de succes în zona centrală a municipiului Suceava şi se pregătea să-şi extindă afacerea.

Marian Cosovan conducea autoturismul BMW pe sensul dinspre Gura Humorului spre Suceava. În zona de sens unic, cu două benzi, şoferul a pierdut control asupra maşinii, pe fondul vitezei şi al carosabilului ud. Bolidul a derapat şi a lovit mai multe obstacole din afara carosabilului, printre ele un transformator electric şi un stâlp. Impactul cu stâlpul a fost cel fatal, mai ales că BMW-ul s-a zdrobit de stâlp din lateral.

Pompierii de la Detaşamentul Suceava au găsit la faţa locului două victime încarcerate. Este vorba de şofer şi de o pasageră de pe bancheta din spate, o tânără în vârstă de 17 ani. Din păcate, Marian Cosovan a decedat la puţin timp după accident, din cauza gravelor leziuni. Tânăra de 17 ani a ajuns cu mai multe leziuni la Spitalul Judeţean.

 

S-a întors acasă, unde şi-a deschis o afacere

Marian Cosovan, care avea domiciliul în Şerbăuţi, lucrase foarte mulţi ani în străinătate, cel mai mult în Grecia. Era întors de aproximativ un an acasă şi se apucase de propria afacere. Prima cafenea a fost deschisă în parcarea Pieţei Mari, unde Marian Cosovan era şi cel care vindea cafeaua. Ulterior, acesta şi-a deschis şi a doua cafenea, în faţa Autogării din centrul Sucevei.

Marian Cosovan a fost primul care a încercat un astfel de business în Suceava, iar în scurt timp clienţii au început să-l îndrăgească. Vorbea frumos cu toată lumea şi avea răbdare cu fiecare client. Pe mulţi chiar i-a iniţiat în degustarea unor noi sortimente de cafea, care până atunci nu aveau succes pe piaţa de la noi. Moartea sa a produs un şoc printre cei care l-au cunoscut.

Constantin Onuţ, proprietarul unei case de schimb valutar situate lângă una dintre cafenele, a relatat: „Avea foarte multă clientelă, foarte multă lume plânge după el, au venit aici cu buchete de flori şi lumânări. Aducea cafea din Grecia, naturală, lumea era foarte interesată de produsul lui. Toată lumea spunea că era cafea foarte bună şi atrăgea foarte multă lume aici. De multe ori era coadă mare, se făcea coadă până în parcare”.

Marian Cosovan poate fi catalogat drept cel care a deschis moda afacerilor cu specialităţi de cafea vândute la colţ de stradă, ulterior modelul fiind preluat şi de alţi oameni de afaceri locali.

„Un băiat foarte muncitor, am înţeles că la vârsta de 17 ani a plecat de acasă, o lucrat doi ani prin Italia, apoi 16 ani în Grecia. De acolo şi-o adus toate materialele cu care şi-a făcut firma, aici avea foarte mulţi clienţi, zi de zi era foarte aglomerat aici”, a relatat şi un alt bărbat care îl cunoştea.

În ziua tragediei, sâmbătă, Marian Cosovan participa la botezul unui nepot, fiu al surorii sale. Conform apropiaţilor, acesta mai avea de rezolvat treburi la serviciu în momentul accidentului şi se îndrepta, cu marfă, spre una dintre cafenele. 

Marian Cosovan era căsătorit şi avea o fetiţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patronul a două cafenele de succes din Suceava a murit după ce s-a zdrobit cu un BMW de un stâlp.
 Vizualizări articol: 9133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Patronul a două cafenele de succes din Suceava a murit după ce s-a zdrobit cu un BMW de un stâlp5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei