Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 iun 2017 - Anul XXII, nr. 129 (6545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Performanţă repetată

Pompierii din Brodina, din nou primii, deocamdată la concursul judeţean al serviciilor voluntare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Etapa judeţeană a concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă, desfăşurată sâmbăta trecută pe stadionul din Rădăuţi, a fost adjudecată din nou, la categoria servicii voluntare din localităţi, de către echipajul de la Brodina. Pompierii de la Brodina au performanţe înalte la nivel naţional, fiind inclusiv campioni naţionali.

La start s-au prezentat cele mai bune cinci echipe de voluntari din judeţ, calificate în această etapă în urma întrecerilor zonale, respectiv Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) din Volovăţ, Crucea, Cârlibaba, Cacica şi Brodina. După desfăşurarea probelor de concurs - pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4 x 100 de metri şi dispozitivul de intervenţie, locul I a fost ocupat de către echipajul din comuna Brodina, locul II a revenit SVSU Cârlibaba, iar pe locul III s-a situat echipajul comunei Volovăţ.

Echipajul pompierilor voluntari de la Brodina are o tradiţie îndelungată la concursurile de profil, făcând performanţă încă din 1996. Pompierii de la Brodina au prins foarte multe finale la nivel naţional, unde au obţinut multiple locuri pe podium, inclusiv pe cea mai înaltă treaptă. În acest an, echipajul SVSU Brodina s-a calificat la etapa interjudeţeană. Tot acolo va ajunge şi echipajul S.C. Egger România - Rădăuţi, care a câştigat competiţia rezervată Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă.

La finalul competiţiei de sâmbătă, câştigătorii au primit cupe şi diplome, înmânate de către generalul de brigadă Ion Burlui, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Competiţiile de acest gen au ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă ale pompierilor de la serviciile voluntare, cei care acordă sprijin direct pompierilor militari la intervenţii grele.

Competiţia de sâmbătă a fost organizată de ISU Suceava, cu sprijinul Primăriei municipiului Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompierii din Brodina, din nou primii, deocamdată la concursul judeţean al serviciilor voluntare.
 Vizualizări articol: 2097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Pompierii din Brodina, din nou primii, deocamdată la concursul judeţean al serviciilor voluntare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei