Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 mai 2017 - Anul XXII, nr. 104 (6520)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În flagrant

Doi bărbaţi arestaţi, după ce au fost prinşi că aveau acasă o cultură de canabis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi tineri din zona Rădăuţi au fost reţinuţi de poliţişti după ce au fost prinşi că deţineau acasă o plantaţie ilegală de canabis. Descoperirea a fost făcută de poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate Suceava şi ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, sub coordonarea procurorilor DIICOT, care au fost cu ochii pe cei doi tineri începând cu luna martie a acestui an. În urma audierilor, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi în faţa magistraţilor Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

Fapta pentru care sunt acuzaţi cei doi suspecţi, Florin Ștreangă, de 24 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, şi Iulian Zaharia, de 36 de ani, din municipiul Rădăuţi, a ieşit la iveală în timpul percheziţiilor care au avut loc luni dimineaţă la trei adrese din localităţile Frătăuţii Noi şi Rădăuţi, în urma cărora procurorii au pus în executare două mandate de aducere pe numele celor doi. În urma percheziţiilor au fost găsite şi ridicate, pentru continuarea cercetărilor, o instalaţie complexă de cultivare a plantelor de canabis, construită într-un cort special, un transformator electric şi o lampă electrică cu bec, termometru electronic, un grinder metalic, un cântar electronic, trei telefoane mobile, cinci cartele SIM, o pipă cu urme de canabis şi două hard-disk-uri. Poliţiştii au mai descoperit cinci ghivece cu plante de canabis aflate la maturitate, un fragment de astfel de plantă de canabis şi peste 950 grame în stare naturală, verde. Cei doi le-au relatat anchetatorilor că ar fi procurat din străinătate seminţe de canabis (marijuana), pe care le-ar fi cultivat la domiciliul unuia dintre ei, urmând ca, odată ce plantele ajungeau la maturitate, să le recolteze, în scopul vânzării lor către prietenii din anturaj sau pentru consum propriu. În timpul zilei de luni, cei doi au fost aduşi la sediul DIICOT Suceava pentru audieri, procurorii luând decizia reţinerii acestora pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de deţinere şi cultivare fără drept a drogurilor de risc (canabis).

Marţi după-amiază, judecătorii Tribunalului Suceava au emis pe numele lor mandate de arestare pentru 30 de zile.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi bărbaţi arestaţi, după ce au fost prinşi că aveau acasă o cultură de canabis.
 Vizualizări articol: 5917 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Doi bărbaţi arestaţi, după ce au fost prinşi că aveau acasă o cultură de canabis5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei