Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 mai 2017 - Anul XXII, nr. 98 (6514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Dărmăneşti

Atac mafiot. Maşina unei instituţii publice, atacată cu un coctail Molotov de doi indivizi cu feţele acoperite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O autospecială a Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier (ISCTR) a fost atacată marţi după-amiază cu un coctail Molotov, în timp ce se afla într-o parcare de pe DN 2, în apropierea comunei Dărmăneşti. Potrivit martorilor, incidentul a avut loc în timp ce o echipă de angajaţi ai ISCTR Suceava efectuau controale asupra autovehiculelor care tranzitează drumul european 85 (DN 2), într-o parcare de lângă drum, situată într-o zonă izolată dintre localităţile Dărmăneşti şi Măriţeia.

Incidentul a avut loc în jurul orei 17.30-17.40. La un moment dat, un autoturism VW Passat albastru închis s-a apropiat de parcarea în care staţiona autospeciala, a încetinit câteva momente, după care din interiorul Passat-ului a fost aruncată asupra maşinii parcate o sticlă cu benzină, realizată după principiul unui coctail Molotov. Martorii spun că în autoturismul VW albastru, care nu avea numere de înmatriculare, se aflau doi bărbaţi cu feţele acoperite cu bandane (baticuri), care au aruncat coctailul incendiar din mers, după care autoturismul a demarat în mare viteză şi s-a făcut nevăzut. Dispozitivul incendiar a lovit în tabla laterală a maşinii, a spart apoi geamul lateral stânga al autospecialei, după care a căzut pe asfaltul parcării, unde a ars o perioadă de timp.

Florin Homiuc, unul dintre cei doi inspectori ISCTR aflaţi în timpul serviciului, le-a povestit poliţiştilor că el era afară în momentul producerii incidentului, iar colegul era în interiorul cabinei autospecialei, verificând nişte acte. Homiuc a declarat: ”Am văzut un Passat bleumarin fără numere când se apropia şi din mers a deschis geamul portierei din dreapta. Înăuntru erau doi bărbaţi cu feţele acoperite. În dreptul dubei au încetinit şi au aruncat cu coctailul incendiar, făcut dintr-o sticlă, care a lovit tabla laterală, a spart apoi geamul şi a căzut arzând pe asfalt, la mică distanţă de maşină.” Inspectorul a povestit că a reuşit în ultimul moment să se ferească de proiectilul incendiar, care a trecut razant pe lângă el.

 

Poliţiştii au demarat căutările pentru prinderea celor doi suspecţi

Cei doi inspectori ISCTR aflaţi la locul incidentului au anunţat imediat poliţia, care a demarat o anchetă pentru prinderea celor care au provocat incidentul deosebit de periculos. Ei au fost audiaţi de poliţişti, în speranţa că indiciile oferite de aceştia vor duce în scurt timp la prinderea celor care au provocat incidentul. Ieri după-amiază la faţa locului au ajuns mai mulţi poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Suceava, împreună cu poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava, care căutau probe pentru prinderea celor doi suspecţi. Proiectilul incendiar fusese realizat dintr-o sticlă, în care fusese pusă, cel mai probabil, benzină căreia i s-a dat foc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atac mafiot. Maşina unei instituţii publice, atacată cu un coctail Molotov de doi indivizi cu feţele acoperite.
 Vizualizări articol: 8775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 8 voturi
Atac mafiot. Maşina unei instituţii publice, atacată cu un coctail Molotov de doi indivizi cu feţele acoperite3.458

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei