Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 apr 2017 - Anul XXII, nr. 95 (6511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Norocos

Motociclistul lovit violent de o maşină în intersecţie are mai multe leziuni, dar este stabil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Motociclistul lovit violent de un autoturism BMW în intersecţia de la Biblioteca Bucovinei, în centrul municipiului Suceava, a suferit mai multe leziuni şi politraumatisme, însă starea sa de sănătate este stabilă. Medicul Liviu Cîrlan, şeful UPU-SMURD Suceava, a declarat, ieri, că în urma evaluărilor s-a stabilit că pacientul a suferit contuzie de bazin, traumatism cranio-facial, plăgi antebraţ stâng şi coapsă dreaptă. Leziuni destul de serioase, însă, pe de altă parte, având în vedere violenţa impactului, se poate spune că Adrian Lazarov a avut multă şansă că a scăpat cu viaţă.

 

Imagini şocante care surprind accidentul

Joi seară, în jurul orei 20.30, motociclistul în vârstă de 30 de ani se deplasa cu o Honda, pe artera principală a Sucevei. El venea dinspre Centru, iar la intersecţia de la bibliotecă s-a încadrat pentru banda de viraj la stânga, spre Cetatea de Scaun a Sucevei. Pe imaginile video care au surprins accidentul se observă cum motociclistul trece printre maşinile staţionate şi se plasează primul pentru virajul la stânga. Acesta s-a pus în mişcare chiar la limita de schimbare a semaforului de pe roşu spre verde. Cert este că atunci când a pătruns în intersecţie, tânărul de pe motocicletă avea deja culoarea verde la semafor. Din sens opus, dinspre Bancă, venea un BMW condus de Fulop Csaba, în vârstă de 51 ani, din municipiul Suceava. După toate probabilităţile, acesta a forţat semaforul, însă în cazul său imaginile video nu sunt relevante.

Poliţiştii au evitat să se pronunţe în această fază a anchetei a cui este vina ori dacă se poate vorbi de culpă comună. O problemă, chiar dacă nu reprezintă cauza principală a accidentului, este legată şi de manevrele de depăşire făcute de motociclist printre celelalte maşini, înainte de a se posta în fruntea coloanei.

 

Tânărul motociclist a avut multă şansă şi un echipament complet

Pe imaginile video care pot fi vizionate pe site-ul cotidianului nostru se poate observa cât de violent a fost impactul. Tânărul de pe motocicletă este lovit extrem de violent şi aruncat câţiva metri în aer. Acesta se loveşte inclusiv de parbrizul maşinii. Probabil, echipamentul complet şi performant i-a salvat viaţa tânărului. Violenţa impactului este evidentă şi după cât de avariat a fost BMW-ul în urma accidentului.

Șoferul în vârstă de 51 de ani, care se întorcea de la serviciu împreună cu un coleg, a refuzat să vorbească, în faţa camerelor de luat vederi, despre cum s-a produs accidentul rutier.  

Foarte probabil, în acest caz se va solicita şi o expertiză de specialitate care să stabilească dinamica exactă a accidentului.

Șoferul și motociclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava au deschis un dosar de cercetare penală şi vor stabili exact cum se împarte vina în acest caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motociclistul lovit violent de o maşină în intersecţie are mai multe leziuni, dar este stabil.
 Vizualizări articol: 4901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motociclistul lovit violent de o maşină în intersecţie are mai multe leziuni, dar este stabil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei