Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mar 2017 - Anul XXII, nr. 63 (6479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Şir de ghinioane

Încă o ambulanţă implicată într-un accident, după ce un şofer de 85 de ani nu i-a acordat prioritate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O ambulanţă care se deplasa pe DN 17 a fost implicată într-un accident la Ilişeşti, după ce un şofer în vârstă de 85 de ani, care a ieşit de pe o stradă secundară cu un autoturism, nu i-a acordat prioritate autospecialei. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 16.15, şi nu a fost grav, însă continuă un şir parcă interminabil de accidente în care sunt implicate ambulanţe. Este a cincea ambulanţă avariată în accidente în 2017.  

 

„A demarat deodată cu viteză şi mi-a ieşit în faţă, am crezut că e beat”

Ambulanţa care aparţine de staţia din Vatra Dornei adusese un pacient la Spitalul Judeţean, iar la ora accidentului se întorcea spre municipiul staţiune, fără a avea pornite semnalele acustice şi luminoase, pentru că nici nu era cazul. La Ilişeşti, în zona de urcare de lângă biserica veche - monument istoric, şoferul ambulanţei a observat un autoturism care se afla pe un drum secundar, spre DN 17, însă nu a bănuit că bărbatul de la volan nu-i va da prioritate:

„A stat, a oprit, am zis că să se asigure şi aşteaptă să trec. Noroc că nu aveam viteză, a demarat deodată cu viteză şi mi-a ieşit în faţă, am crezut că e beat, nu ştiam ce e cu el... L-am atins cu pic în spate, maşina s-a învârtit şi a ieşit în afara drumului”, a relatat şoferul de pe ambulanţă.

Echipajul SMURD deplasat la faţa locului i-a acordat primul ajutor şoferului în vârstă de 85 de ani. Bătrânului i s-a pus un garou şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare.

 

Accidente cu ambulanţe lovite: un şofer nu a dat prioritate în intersecţie, altul, beat, a intrat pe contrasens

După cum am amintit, 2017 este un an negru pentru maşinile Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava. Cinci maşini au suferit avarii în urma unor accidente, din care două au probleme majore, care echivalează cu dauna totală. În toate cazurile, accidentele s-au produs din cauza greşelilor altor şoferi.

În seara zilei de 1 martie, o ambulanţă a fost răsturnată în intersecţia din dreptul Bibliotecii Bucovinei, în centrul Sucevei, după ce un şofer în vârstă de 19 ani, la volanul unui autoturism, nu i-a acordat prioritate. Ambulanţa a suferit avarii grave, iar cel mai probabil urmează a fi declarată cu daună totală.

O altă ambulanţă a fost distrusă în urma unui accident produs pe data de 6 februarie 2017.

Atunci, autospeciala care circula de la Rădăuţi spre Suceava a fost lovită de un autoturism care circula dinspre Suceava şi care a pătruns pe contrasens. Accidentul s-a petrecut pe E 85, la Dărmăneşti, iar şoferul care a pătruns cu autoturismul pe contrasens era băut. În urma impactului, ambulanţa a fost răsturnată în afara şoselei. Nu au fost răniţi, însă autospeciala a fost grav avariată, fără a mai putea fi reparată.

Tot în acest an, o ambulanţă de la Suceava a fost implicată într-un accident într-o intersecţie din Cluj-Napoca.

Ambulanţele au CASCO, însă în caz de daună totală despăgubirea în bani nu se face imediat, iar banii pot fi refolosiţi pentru o nouă ambulanţă după proceduri lungi, prin Ministerul Sănătăţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă o ambulanţă implicată într-un accident, după ce un şofer de 85 de ani nu i-a acordat prioritate.
 Vizualizări articol: 5636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Încă o ambulanţă implicată într-un accident, după ce un şofer de 85 de ani nu i-a acordat prioritate5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cir de cereale (dulce sau sărat) Dacă ne dorim un preparat rustic rapid, gustos, care să ne încălzească și să ne dea energie într-o seară de iarnă, această rețetă veche, care se servea mai ales copiilor la cină, este o alegere bună. Ne va aminti cumva de copilăria de la... Citeşte