Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 feb 2017 - Anul XXII, nr. 35 (6451)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

Tragedie cumplită într-o familie, după ce maşina în care era s-a zdrobit de un copac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

UPDATE

Victimele accidentului au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, unde probleme mai grave s-au constatat în cazul fetei în vârstă de 3 ani. Aceasta a fost diagnosticată preliminar cu un traumatism cranio-cerebral mediu şi o contuzie hepatică. Micuţa era în stare de comă marţi noapte, însă medicii au apreciat că starea ei este favorabilă.

Femeia care era lângă fetiţa, pe bancheta din spate, mama tinerei care a murit, a fost diagnosticată cu o contuzie toraco-abdominală şi un traumatism cranio-cerabral

Șoferul, Iulian Guia, a fost verificat cu etilotestul, rezultând o valoare de 0,07 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În cazul unei astfel de alcoolemii nu se poate spune sub nici o formă că tânărul era băut. 

 

Un accident rutier foarte grav s-a petrecut aseară, între Cornu Luncii şi Mălini, după ce un tânăr în vârstă de 28 de ani a scăpat de sub control autoturismul pe care îl conducea, iar maşina s-a zdrobit de un copac. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20.15, pe DJ 209A, între Cornu Luncii şi Mălini, la intersecţia cu drumul spre Păiseni.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 25 de ani, Irina Guia, din Fălticeni, care era pe locul din dreapta faţă, a fost găsită moartă, proiectată în afara maşinii. Tânăra era soţia conducătorului auto, Iulian Guia, care a scăpat cu viaţă. Pe bancheta din spate erau o fetiţă în vârstă de 3 ani, fiica celei decedate, şi o femeie în vârstă de 45 de ani, din câte se pare mama tinerei de 25 de ani. Cele două pasagere de pe bancheta din spate au fost găsite încarcerate de echipajul de la Detaşamentul de pompieri Fălticeni care a intervenit la faţa locului. Ambele au fost transportate la Spitalul Fălticeni, iar primele indicii arătau că au leziuni grave.

Curba în care a fost scăpată de sub control maşina este cunoscută ca deosebit de periculoasă. Ghinionul oamenilor a fost şi că maşina a lovit singurul copac aflat în zonă. Maşina a plonjat practic în copacul aflat la o diferenţă de nivel de 1,5 metri faţă de carosabil.

Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au demarat imediat cercetări pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul. După toate probabilităţile, şoferul a ratat practic curba deosebit de periculoasă, iar maşina a ieşit cu viteză mare de pe carosabil.

Bărbatul care s-a aflat la volan era singurul care nu avea leziuni care să-i pună viaţa în pericol.

Accidentul de ieri este cel mai grav petrecut până acum în 2017 pe şoselele din judeţul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tragedie cumplită într-o familie, după ce maşina în care era s-a zdrobit de un copac.
 Vizualizări articol: 11091 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Tragedie cumplită într-o familie, după ce maşina în care era s-a zdrobit de un copac3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei