Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 feb 2017 - Anul XXII, nr. 30 (6446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Impact

Trei maşini implicate într-o tamponare, în apropierea restaurantului Brădet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Trei autoturisme au fost implicate într-o tamponare ieri după-amiază, în zona restaurantului Brădet, de la ieşirea din municipiul Suceava, după ce o femeie aflată la volan a pierdut controlul autoturismului şi a pătruns pe contrasens. În acel moment autoturismul VW Golf al femeii s-a izbit lateral într-un autoturism Dacia 1310 care circula regulamentar din sens invers, acesta fiind lovit şi din spate, de o maşină condusă de un şofer care nu a mai putut frâna la timp.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.00, iar la faţa locului au ajuns trei ambulanţe SMURD şi un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Suceava. Cercetările poliţiştilor au arătat faptul că o femeie care conducea un autoturism VW Golf din municipiul Suceava spre comuna Ipoteşti a pătruns pe contrasens, din cauza neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu zăpadă şi gheaţă, şi a izbit lateral un autoturism Dacia 1310 care circula din sens invers, condus de un bărbat de 47 de ani, din Chilişeni. Dacia a fost lovită şi din spate, de un autoturism VW Golf al cărui şofer nu a mai putut frâna pe carosabilul acoperit cu zăpadă.

În urma impactului violent, autoturismul Dacia a fost serios avariat, şoferul, Dorel Ciubotaru, reuşind să iasă pe portiera din dreapta. El ne-a povestit după accident: ”A intrat doamna în mine. Da, a venit pe contrasens, ea urca la deal, eu coboram încet, cu viteza a doua, la vale şi a intrat în mine. Bine că a dat Dumnezeu şi nu am păţit nimic. A venit şi volanul în mine, dar a dat Dumnezeu şi nu am păţit nimic”.

Şoferul celei de a treia maşini implicate în accident ne-a relatat: ”Doamna a venit cu viteză dintr-o dată şi a intrat în maşina domnului respectiv. M-am dat jos, am oprit, maşina lui era dată înapoi, ricoşase în spate. M-am dus şi l-am scos pe domnul care era pe scaunul din dreapta, iar un domn care era în zonă a sunat la salvare. Doamna e speriată, dar dacă nu are stăpânire de sine să stea acasă, să ia un taxi că e mai sănătos”, ne-a povestit Denis Chihaia, şoferul celui de al doilea autoturism VW Golf implicat în accident.

Din fericire, în urma impactului nimeni nu a fost rănit. Femeia care a provocat accidentul a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea echipajului uneia dintre cele trei ambulanţe care au ajuns la faţa locului. În urma verificării cu aparatul etilotest s-a constatat că nici unul dintre cei trei şoferi implicaţi în accident nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili vinovăţiile în cadrul acestui accident, în care s-au produs doar pagube materiale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei maşini implicate într-o tamponare, în apropierea restaurantului Brădet.
 Vizualizări articol: 3923 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei maşini implicate într-o tamponare, în apropierea restaurantului Brădet0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei