Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2017 - Anul XXII, nr. 14 (6430)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Trafic paralizat

Maşini blocate pe mai bine de zece kilometri, de la Suceava spre Fălticeni, pentru recuperarea unui container de tir răsturnat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Traficul de pe drumul european 85, care leagă Suceava de Capitală, a fost paralizat, aseară, pe sectorul Suceava-Fălticeni, în timpul unei operaţiuni de ridicare a containerului unui vehicul greu, rămas la marginea drumului de duminica trecută, atunci când un autotren condus de un ucrainean a fost scăpat de sub control şi s-a răsturnat. Pe sensul de mers Suceava-Fălticeni s-a ajuns la un moment dat la o coadă care depăşea zece kilometri, traficul fiind deviat de la Suceava spre Horodniceni şi Cornu Lunii, pentru evitarea Fălticeniului.

Ieri, la ora 17.00, proprietarul vehiculului răsturnat la intrarea în Fălticeni dinspre Suceava a venit cu macaraua unei firme specializate pentru a-şi ridica bunul.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat că decizia de ridicare a fost luată cu acordul poliţiei. Zona în care s-a acţionat a fost semnalizată, iar poliţiştii rutieri au început să dirijeze traficului alternativ, pe un singur sens de mers. Circulaţia alternativă nu a funcţionat însă corespunzător, în condiţiile în care macaraua a ocupat mare parte din carosabil, astfel că în scurt timp s-au format cozi kilometrice. Mai mult, timp de aproximativ o oră circulaţia a fost complet întreruptă. Aşa se face că maşinile care veneau dinspre Suceava au fost blocate pe mai mult de zece kilometri. 

Poliţişti de la Biroul Rutier Suceava au fost trimişi la sensul giratoriu de la fostul mall Galleria, iar şoferii nu au mai fost lăsaţi să circule pe E 85, spre Fălticeni. Toate maşinile au fost dirijate pe drumul judeţean spre Moara, de unde au ieşit pe DN 2E, cel care leagă Gura Humorului de Fălticeni prin Cornu Luncii.

Blocajul de trafic, pentru ridicarea containerului ucrainean, a durat în jur de două ore şi jumătate. Abia de la 19.30 circulaţia s-a putut relua, însă coloana imensă s-a pus în mişcare cu greutate, iar traficul a continuat în regim lent încă multă vreme.

Cei mai mulţi şoferi au contestat vehement decizia Poliţiei Rutiere de a permite blocarea traficului la o oră cu trafic intens. De cealaltă parte, poliţiştii au precizat că nu le puteau impune să vină noaptea celor de la firma care a ridicat containerul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşini blocate pe mai bine de zece kilometri, de la Suceava spre Fălticeni, pentru recuperarea unui container de tir răsturnat.
 Vizualizări articol: 4578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Maşini blocate pe mai bine de zece kilometri, de la Suceava spre Fălticeni, pentru recuperarea unui container de tir răsturnat3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei