Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2016 - Anul XXI, nr. 281 (6394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

La un pas de o nenorocire

Un autoturism a intrat în vitrina unei benzinării, vânzătoarea din interior reușind să se salveze în ultima secundă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O simplă tamponare între două autoturisme era cât pe ce să se transforme într-o tragedie, după ce una dintre maşini a părăsit carosabilul şi a intrat într-o staţie de carburanţi. Autoturismul a fost proiectat pur şi simplu în vitrina clădirii, ratând de puţin pompele de alimentare. În clădirea benzinăriei se afla vânzătoarea, care s-a ferit din calea maşinii în ultima secundă.

Şoferul maşinii care a fost proiectată în benzinărie, un autoturism Renault Megan, a declarat că celălalt autoturism, o autoutilitară Opel, l-a acroşat, iar în urma tamponării a pierdut controlul volanului.„M-a împins, da, a intrat în depășire și am accelerat-o ca să ies. Am ambalat-o ca să ies, să nu mă prindă”, a relatat şoferul Renaultului.

Martorii, printre care şi proprietarul staţiei de carburanţi, au declarat, însă, că cel mai probabil şoferul a confundat pedala de frână cu cea de acceleraţie, deoarece maşina a accelerat înainte de impact.

”L-a lovit cel din spate pe ăsta cu Renaultul, iar el s-a intimidat și a accelerat în loc să pună frână. Noroc că în momentul ăla nu a ieșit nimeni dinăuntru (din benzinărie – n.r.), căci dacă ieșea în momentul ăla cineva, îl omora”, a declarat proprietarul staţiei de carburanţi.

Autoturismul Renault a spulberat pur şi simplu toată vitrina, intrând şi peste rafturile din interiorul magazinului benzinăriei. În ultima secundă, o angajată a staţiei a reușit să fugă din calea autoturismului, ea fiind chiar lângă uşă. Cu câteva momente înainte, alţi clienţi ieșiseră pe acea ușă. Angajata benzinăriei a povestit speriată: ”Da, m-a surprins în timp ce venea cu viteză spre ușă, dar am fugit. Eram în ușă și când am văzut că vine mașina am fugit înapoi. Domnul accelera, voia să mă omoare pur și simplu.”

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede clar momentul în care maşina pătrunde în staţia de carburanţi, trece pe lângă pompe şi intră în vitrină. Femeia privește din interior cum autoturismul apare ca din senin în faţa ușii și reușește să fugă în ultima clipă din faţa lui, refugiindu-se după tejghea.

Acum poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cine a fost vinovat pentru producerea tamponării şi cine va suporta cheltuielile pentru pagubele produse. Din fericire, bunurile benzinăriei unde s-a produs accidentul erau asigurate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un autoturism a intrat în vitrina unei benzinării, vânzătoarea din interior reușind să se salveze în ultima secundă.
 Vizualizări articol: 7750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Un autoturism a intrat în vitrina unei benzinării, vânzătoarea din interior reușind să se salveze în ultima secundă4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei