Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 nov 2016 - Anul XXI, nr. 270 (6383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Scandal

Un poliţist a protestat cu mobila după el, din cauză că nu mai are unde locui

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Şeful Postului comunal de poliţie Păltinoasa a protestat, aseară, la terminarea programului de lucru, ieşind la marginea drumului cu mobilierul din casa în care a locuit cu chirie în ultima perioadă de timp. Agentul-şef principal Vasile Grumăzescu a apelat la gestul disperat pentru că practic nu mai are unde sta, în condiţiile în care proprietarul locuinţei în care a fost chiriaş a reziliat contractul cu el de la 1 noiembrie. De atunci, Grumăzescu a rămas în acea casă doar prin înţelegerea proprietarului, însă aseară a scos în drum mobila din locuinţă, declarând că nu mai poate sta acolo. Lângă Postul de Poliţie Păltinoasa este o locuinţă de serviciu, la amenajarea căreia s-a lucrat în ultima perioadă, însă Grumăzescu nu a primit încă ok-ul de la Ministerul Afacerilor Interne pentru a se muta acolo. În acest fel, Grumăzescu a ajuns să stea într-o casă în care nu mai avea dreptul şi spune că nu mai poate continua aşa nici o zi. 

 

Un lider de sindicat vocal în ultimii doi ani 

Vasile Grumăzescu este liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie - Serviciul Teritorial Suceava şi susţine că problemele de acum i se trag de la faptul că în ultimii ani a semnalat numeroasele probleme cu care se confruntă colegii săi, agenţii de poliţie, şi în acest mod a supărat mulţi şefi.

„Probabil că am deranjat prin acţiunile mele pe linie sindicală din ultimii doi ani. În 25 de ani de activitate am fost recompensat pe linie de muncă de 20 de ori, iar în acest an am fost cercetat deja de două ori administrativ, constatându-se că sunt nevinovat pentru faptele pentru care am fost cercetat”, a declarat Vasile Grumăzescu aseară, când deja era ieşit afară cu mare parte din mobilier.

 

„De trei luni de zile mi se tot spune că se rezolvă şi am ajuns în prag de iarnă”

El a explicat că locuinţa de serviciu în care trebuie să se mute a fost sediul Secţiei de Poliţie Rurală Păltinoasa, care s-a mutat de anul trecut la Poliţia oraşului Gura Humorului. În acel spaţiu, prin Serviciul Logistic al poliţiei judeţene, s-au făcut amenajări pentru a deveni locuibil, însă Grumăzescu, soţia sa şi cei trei copii ai lor nu au încă aprobare să se mute acolo.

„Am solicitat în repetate rânduri să mi se permită a mă muta în locuinţa de serviciu, întrucât acolo este un confort mai bun, cât de cât decent pentru familia mea. Aici (n.r. în casa în care a stat în chirie) am locuit până astăzi (n.r. 16 noiembrie), dar am avut contract de închiriere doar până pe 1 noiembrie, de când proprietarul mi-a solicitat să părăsesc această locaţie”, a explicat poliţistul.

Agentul-şef principal s-a săturat de umilinţă şi a decis să protesteze: „S-au efectuat demersuri de către conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pentru a mă muta în locuinţa de serviciu, mi s-a spus că solicitarea s-a aprobat la minister, dar mai durează câteva zile. Problema este că de trei luni de zile mi se tot spune că se rezolvă şi am ajuns în prag de iarnă”.

 

Problema se va rezolva cât mai grabnic, transmite IPJ Suceava

Contactat telefonic, aseară, comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat: „Documentaţia privind mutarea domnului Grumăzescu în locuinţa de serviciu a fost înaintată la MAI, spre avizare, urmând ca în zilele următoare problema să se rezolve”. Epureanu a precizat că fostul sediu al Secţiei de Poliţie Păltinoasa a avut nevoie de lucrări de transformare a birourilor în spaţii de locuit.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un poliţist a protestat cu mobila după el, din cauză că nu mai are unde locui.
 Vizualizări articol: 14584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 9 voturi
Un poliţist a protestat cu mobila după el, din cauză că nu mai are unde locui3.759

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(17 nov 2016, 19:17:30
Daca in cei 25 de ani de activitate nu ai reusit sa-ti faci o casa , dupa mine lasi impresia unui tip de politist slab pregatit sau esti un tip nevinovat ajuns in politie caruia nu ai ce sa-i ceri si cu atat mai mult nu ai ce sa-i dai ,

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei