Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 oct 2016 - Anul XXI, nr. 231 (6344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La inaugurarea celui de-al doilea magazin Anna Cori

Premii de excelenţă oferite de fabrica de încălţăminte Denis, la Cluj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Fabrica de încălţăminte Denis a inaugurat joi, 29 septembrie, cel de-al doilea magazin ANNA CORI din Cluj-Napoca, pe strada Eroilor, nr. 45, cu această ocazie acordând şase premii de excelenţă, unor studenţi de excepţie.

Ilie Cornea, creatorul brandurilor de încălţăminte DENIS şi ANNA CORI, a demonstrat şi de data aceasta că nu poţi fi un om de succes dacă nu ai valoare. Acesta este motivul pentru care a acordat premiile de excelenţă, în valoare de câte 1.000 de lei, celor şase studenţi care, prin efortul de a fi cei mai buni, vor duce excelenţa mai departe, oferind ceva înapoi societăţii din care fac parte.

Trei dintre beneficiarii premiilor de excelenţă studiază la UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, iar ceilalţi trei sunt studenţi ai Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor.

Declaraţiile celor premiaţi vorbesc de la sine despre o astfel de iniţiativă:

„Consider că este un lucru inteligent şi inspirat să investeşti în educaţie şi să îi susţii pe cei care învaţă şi muncesc din greu pentru rezultatele lor. Sunt bucuroasă că mă aflu printre cei premiaţi” - Georgiana-Cătălina Băieţilor, studentă în anul 5 la Facultatea de Farmacie.

„Mi-am dorit să fiu medic încă de mic copil. Am venit la Cluj cu gândul de a deveni neurochirurg sau neurolog pentru că mă fascinează creierul uman” - Eliza Grigoriciuc, studentă în anul 5 la Facultatea de Medicină.

„Am fost bursier în fiecare an cu toate că sunt şi sportiv de performanţă. Din punct de vedere profesional, mi-aş dori să fiu cadru didactic în cadrul UMF Cluj” - Radu Mihăilescu, student în anul 5 la Facultatea de Medicină Dentară.

„Am terminat anul întâi cu media generală 10” - Ana-Maria Spinean, studentă în anul 2 la FSEGA, specializarea Economie şi Afaceri Internaţionale. Ana-Maria vorbeşte patru limbi şi a fost implicată în multe proiecte educaţionale.

„Una dintre cele mai mari pasiuni ale mele este dezvoltarea personală şi participarea la evenimente pe tema inteligenţei emoţionale” - Cristina Paula Ibănescu, studentă în anul 3 la FSEGA, specializarea Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor.

„Ceea ce mă diferenţiază de ceilalţi studenţi este, cred eu, ambiţia mare pe care o am de a ști cât mai multe și de a vrea mereu mai mult. Tot ambiţia a făcut să ajung șef de promoţie în liceu, iar la facultate, m-a ajutat să mă menţin”, a spus și Daniel-Gabriel Susanu, student în anul 2 la FSEGA, specializarea Statistică şi Previziune Economică.

„Ne dorim ca acest mic gest de apreciere şi recunoştinţă pe care l-a făcut azi Fabrica DENIS la Cluj să fie începutul unei tradiţii anuale, iar magazinul ANNA CORI să fie gazda evenimentelor viitoare”, ne-a declarat Dumitru Parasca, coordonatorul acestui proiect. Lucrurile bune chiar se întâmplă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii de excelenţă oferite de fabrica de încălţăminte Denis, la Cluj.
 Vizualizări articol: 4114 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Premii de excelenţă oferite de fabrica de încălţăminte Denis, la Cluj5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei