Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 oct 2016 - Anul XXI, nr. 230 (6343)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Alexandria Librării

Campania “Cumperi tu, primesc și ei!” a depășit donațiile de anul trecut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Toamna aceasta, alături de Organizația „Salvați Copiii”, Alexandria Librării a desfășurat a doua ediție a campaniei de responsabilitate socială ”Cumperi tu, primesc și ei!” și i-a invitat pe toți românii să se implice, astfel încât un număr cât mai mare de copii nevoiași să aibă ghiozdanele echipate pentru școală.

„Mulțumită implicării fiecăruia dintre cei care au pregătit ghiozdanele propriilor copii pentru începutul de an școlar alături de noi, am reușit! Reducerea abandonului școlar și a procentajului mare de analfabetism în rândul copiilor din România sunt dezideratul nostru, iar cu sprijinul tuturor celor care au înțeles oportunitatea prin simplul gest de a-și pregăti copiii pentru școală alături de noi, acest lucru este posibil. Vă mulțumim tuturor pentru implicarea și susținerea campaniei”, a spus Cezar Căilean, directorul de marketing al Alexandria Librării.

Campania s-a desfășurat în perioada 1-30 septembrie 2016, în toate cele 30 de librării Alexandria aflate în 12 județe ale țării. Pentru a sprijini copiii nevoiași, Alexandria Librării a donat către Organizația “Salvați Copiii România” în două tranșe, atât la început de an școlar, pe 12 septembrie, cât și la finalul lunii septembrie, 1% din încasările lunii în rechizite.

Ghiozdanele complet echipate, în valoare totală de aproximativ 32.000 de lei, au ajuns la Salvați Copiii prin filiala de la Suceava, iar de aici la Dolhești (județul Suceava), Mangalia (județul Constanța), Sighișoara (județul Mureș), Petrila (județul Hunedoara) și Târgoviște (județul Dâmbovița).

„Înseamnă foarte mult faptul că cineva se gândește la ei, încearcă să le dea o șansă să urmeze școala, cineva încearcă să le dea o șansă la educație”, a precizat Camelia Iordache, președinte Salvați Copiii Suceava.

„Din 1950 îți pregătim ghiozdanul. Suntem mândri de asta și îți mulțumim!” - este mesajul cu care librăriile Alexandria își întâmpină clienții de ani de zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania “Cumperi tu, primesc și ei!” a depășit donațiile de anul trecut.
 Vizualizări articol: 2713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania “Cumperi tu, primesc și ei!” a depășit donațiile de anul trecut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei