Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 sep 2016 - Anul XXI, nr. 227 (6340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pe E 85

Accidente cu şase maşini implicate, din cauza vitezei şi a nepăstrării distanţei regulamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două accidente în care au fost implicate şase maşini, din care două vehicule grele, s-au petrecut ieri, la interval de câteva ore, pe drumul E 85, ambele evenimente rutiere petrecându-se după acelaşi scenariu: coliziuni în lanţ, din cauza nepăstrării distanţei regulamentare în mers. Fără îndoială, viteza neadaptată la condiţiile de trafic aglomerat a jucat un rol important în cazul ambelor accidente. Întâmplarea fericită face ca cele două accidente să nu fi avut consecinţe grave. Au rezultat însă pagube materiale mari, iar sute de şoferi au avut de suferit, stând în coloană din cauza blocării traficului.

 

O autocisternă şi un camion cu lemne s-au ciocnit la Dărmăneşti

Primul accident s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 9.00, pe E 85, pe raza comunei Dărmăneşti. O autocisternă a intrat într-un camion cu lemne, care la rândul său a lovit în partea din spate un autoturism. Cele trei vehicule circulau în coloană, pe banda a doua de mers a sensului dinspre Suceava spre Siret. Din cercetările efectuate de poliţişti rezultă că vinovat de accident a fost şoferul autocisternei, un ucrainean în vârstă de 46 de ani. Cum nu a păstrat o distanţă de siguranţă în mers, acesta nu a reuşit să mai oprească atunci când şoferul autocamionului din faţă a redus brusc viteza. Autocisterna a intrat în camionul cu lemne, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Ilişeşti, care la rândul său a fost proiectat în Citroen-ul condus de un şofer în vârstă de 53 de ani, din municipiul Suceava.

Ucraineanul a suferit leziuni uşoare în urma impactului, însă a refuzat să fie transportat la spital.

La faţa locului s-au deplasat pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, care au verificat încărcătura inflamabilă din autocisternă. Din fericire, din acest punct de vedere nu au fost probleme.

Cisterna a fost scoasă în afara carosabilului, unde a rămas sub paza poliţiştilor. La faţa locului au fost chemaţi şi inspectori ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transporturilor Rutiere.

 

Alt accident după câteva ore, acelaşi scenariu

Al doilea accident s-a petrecut în jurul orei 15.00, pe E 85, în dreptul satului Iacobeşti, comuna Grăniceşti.

În acest caz, un tânăr în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Dâmboviţa, aflat la volanul unui autoturism BMW 320 D, care circula dinspre Siret, s-a izbit violent într-o Skoda Fabia care circula în faţa sa, al cărei şofer efectua virajul la stânga, spre DC Iacobeşti.

Autoturismul Skoda a fost izbit violent, antrenând în coliziune şi o a treia maşină, un VW Golf.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 54 de ani, pasageră pe locul din dreapta în Skoda, a fost rănită, fiind transportată la Spitalul Judeţean Suceava.

Şi în acest caz, accidentul s-a petrecut din cauză că şoferul BMW-ului nu păstra o distanţă regulamentară în mers, raportată la viteza cu care rula. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente cu şase maşini implicate, din cauza vitezei şi a nepăstrării distanţei regulamentare.
 Vizualizări articol: 7823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accidente cu şase maşini implicate, din cauza vitezei şi a nepăstrării distanţei regulamentare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei