Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mai 2016 - Anul XXI, nr. 103 (6216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tragic

Un bătrân şi un tânăr, morţi în două accidente produse în zilele de Paşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două accidente grave de circulaţie produse în zilele de Paşte au curmat viaţa unui bărbat de 68 de ani şi a unui tânăr de 20 de ani, ambii conducători auto.

Un grav accident de circulaţie, petrecut luni după-amiază în afara localităţii Gălăneşti, a adus sfârşitul unui bărbat şi a trimis în spital alţi trei ocupanţi ai unui autoturism. Accidentul s-a petrecut luni în jurul orei 16.10, pe DN 2H, când un bărbat de 68 de ani din municipiul Bucureşti, aflat la volanul unui autoturism marca Honda, a pierdut, după o curbă la dreapta, controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens, unde a acroşat lateral stânga un autoturism marca Ford Mondeo, condus regulamentar din sens invers de un bărbat de 24 de ani din comuna Horodnic de Sus. Impactul foarte puternic dintre cele două maşini a făcut ca cei doi şoferi să rămână încarceraţi în autoturisme, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la Detaşamentul de Pompieri din Rădăuţi. În afara celor doi şoferi răniţi în accident, în maşina bărbatului de 24 de ani se mai aflau soţia acestuia, însărcinată, şi copilul lor de aproape 2 ani, care au fost transportaţi şi ei la spitalul din Rădăuţi. Unul dintre pompierii care au acţionat pentru salvarea victimelor a povestit: „Detaşamentul de pompieri Rădăuţi a intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD la un accident rutier produs pe DN 2H, pa raza comunei Gălăneşti. În urma accidentului au rezultat două persoane încarcerate. În total au fost 4 victime, 3 conştiente şi una inconştientă, care nu comunica cu echipajele de prim ajutor. După descarcerare victimele au fost transportate de echipajele SAJ şi SMURD la spitalul din Rădăuţi, pentru acordarea primului ajutor.”

Cu tot efortul depus de medicii spitalului din Rădăuţi, bărbatul de 68 de ani aflat la volanul maşinii care a intrat pe contrasens nu a mai putut fi salvat. Medicul chirurg Ioan Chirvase, de la Spitalul Municipal din Rădăuţi, ne-a relatat după primirea celor patru victime: „Astăzi în jurul orei 17 am primit spre îngrijire răniţii unui accident de circulaţie soldat cu patru victime, din care o victimă în stare foarte gravă, cu volet costal şi decelerare cerebrală, care, cu toate eforturile depuse, de intubaţie şi resuscitare, a decedat. Din acelaşi accident au mai fost încă trei victime, un copil de 2 ani cu traumatism cranio-cerebral, care după o echilibrare uşoară şi-a revenit şi a fost trimis mai departe spre Spitalul Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare. Concomitent a sosit şi mama copilului de 2 ani, care era însărcinată şi prezenta un traumatism cranio-cerebral minor şi o contuzie de gambă stângă, cu o sarcină care decurgea normal, fără probleme. A mai sosit în acelaşi timp soţul doamnei, tatăl copilului, care era celălalt şofer, cu un traumatism cranio cerebral acut deschis, cu o plagă frontală şi o plagă de cot stâng şi o contuzie toraco abdominală, care necesită investigaţii suplimentare, aşa că a fost şi el trimis la Spitalul Judeţean Suceava.”

Cele trei victime au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, unde au rămas internate pentru investigaţii şi tratament de specialitate. Conducătorului auto de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În timpul intervenţiei salvatorilor, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri aproximativ o oră şi jumătate.

 

Celălalt accident grav, în urma căruia un tânăr de 20 de ani şi-a pierdut viaţa, a avut loc în oraşul Salcea, duminică seara, în jurul orei 23.15. Florin Guşel, din comuna Siminicea, în timp ce conducea prin oraş motoscuterul marca Aprilia, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent într-un podeţ. În urma impactului puternic, tânărul a suferit leziuni grave la cap şi nu a mai putut fi salvat. În urma investigaţiilor poliţiştii au constatat că motoscuterul nu era înmatriculat, iar conducătorul acestuia nu deţinea permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bătrân şi un tânăr, morţi în două accidente produse în zilele de Paşte.
 Vizualizări articol: 7696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un bătrân şi un tânăr, morţi în două accidente produse în zilele de Paşte5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei