Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2016 - Anul XXI, nr. 99 (6212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

USV

Două premii pentru Trupa de teatru studenţesc Fabulinus, la Festivalul „Serile teatrului studenţesc”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Trupa de teatru a Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava – Fabulinus – s-a întors cu două premii de la Festivalul Naţional „Serile Teatrului Studenţesc”. Evenimentul s-a desfăşurat în cursul săptămânii trecute, la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, atrăgând zeci de tineri pasionaţi de arta actoriei, atât amatori, cât şi profesionişti.

Trupa de teatru Fabulinus şi-a revendicat premiile pentru Cea mai bună regie şi Cel mai bun actor în rol secundar, prin Artiom Ceban, student în anul al II-lea la Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării.

Trupa Fabulinus a concurat la secţiunea amatori, cu piesa „Harap Alb”, o adaptare a celebrului basm, într-o montare modernă şi cu o audienţă pentru toate vârstele. Prin această adaptare a regizorului Ioan Creţescu s-a încercat îmbinarea noului cu vechiul, urmărind ideea conceptului „texte vechi în haine noi”.

Adrian Crăciunescul, reprezentant al Trupei de teatru studenţesc Fabulinus, a subliniat că ”anul acesta concurenţa a fost mai ridicată, astfel că premiile obţinute aduc o satisfacţie mai mare. Pentru noii membri a fost un bun prilej de a cunoaşte şi un alt public decât cel sucevean şi de a se pregăti pentru turneul din luna mai, din regiunile româneşti din Ucraina”.

Regia artistică, scenografia şi adaptarea piesei „Harap Alb” sunt semnate de Ioan Creţescu. Distribuţie: Mihai Cerneanu, Ana Gubca, Artiom Ceban, Luminiţa Andruh, Carolina Neagu, Codruţ Brînzei, Cerasela Ciobanu, Artiom Creţ, Lilian Nistor, Andrei Traian, Diana Andrieş, Oana Clim. Lumini - Stelian Cuniţchi, sonorizare - Adrian Crăciunescul, afiş - Anna Moldovan. Fabulinus va participa la secţiunea amatori.

Pentru trupa de teatru a Universităţii din Suceava a fost a patra participare la Festivalul „Serile teatrului studenţesc”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două premii pentru Trupa de teatru studenţesc Fabulinus, la Festivalul „Serile teatrului studenţesc”.
 Vizualizări articol: 1959 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două premii pentru Trupa de teatru studenţesc Fabulinus, la Festivalul „Serile teatrului studenţesc”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supa de secărică (de post) Supa de chimen sau secărică este foarte simplă și are o aromă distinctă, inconfundabilă. Se servește cu crutoane de pâine bine rumenite în ulei și mult pătrunjel verde tocat. Este, deopotrivă, un preparat obișnuit și un tratament popular... Citeşte