Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 apr 2016 - Anul XXI, nr. 95 (6208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Victime

Tatăl omorât, fiul său rănit grav, după ce o maşină a intrat în ei în timp ce mergeau pe marginea drumului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un groaznic accident rutier s-a petrecut ieri în municipiul Câmpulung Moldovenesc, doi pietoni, tată şi fiu, fiind loviţi de un autoturism scăpat de sub control. Accidentul cu final tragic s-a înregistrat în jurul orei 15.30, pe DN 17, la intrarea în municipiul Câmpulung Moldovenesc dinspre Vama. Tatăl, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a fost lovit în plin şi proiectat în parapetul de la marginea carosabilului, fiind ucis pe loc. Fiul său, în vârstă de 15 ani, a scăpat cu viaţă, suferind o fractură la piciorul stâng.

 

Moartea a venit din spate

Bărbatul care a murit, Octav Iliucă, era din comuna Pomârla, judeţul Botoşani. Acesta venise la Câmpulung Moldovenesc cu fiul său, Vasile, care, din câte se pare, se pregătea de examen la Colegiul Militar Liceal „Ştefan cel Mare”. La ora tragicului accident cei doi veneau dinspre liceu spre Gara Câmpulung Est. Tatăl şi fiul se deplasau pe marginea drumului şi probabil că nici nu au avut timp să realizeze ce se întâmplă pentru că au fost loviţi din spate. Un autoturism Chevrolet, care circula pe direcţia Vama-Câmpulung Moldovenesc, a fost scăpat de sub control, a pătruns pe contrasens şi i-a lovit pe cei doi pietoni care se deplasau regulamentar.

 

Şoferul de 67 de ani ar fi aţipit la volan

La volanul maşinii a fost identificat Petru Galan, în vârstă de 67 de ani, din comuna Şaru Dornei. Având în vedere că maşina a pătruns brusc pe sensul opus, toate probabilităţile duc spre varianta ca bărbatul să fi aţipit la volan. Aceasta este şi varianta de lucru a poliţiştilor rutieri.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat că, din primele cercetări, rezultă că accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan a conducătorului auto în vârstă de 67 de ani. În maşina acestuia se mai afla un pasager, care a confirmat şi el că şoferul a aţipit la volan.

 

Tatăl a fost lovit în plin, fiul a fost acroşat

Avariile rămase pe maşină spun totul despre violenţa impactului. Bietul botoşănean a fost lovit cu o violenţă extremă, proiectat în geamul maşinii şi apoi aruncat în parapet. El a suferit o leziune înfiorătoare la cap, cu hemoragie severă, astfel că eforturile de resuscitare ale echipajelor de la SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au fost în zadar.   

Minorul care şi-a văzut tatăl mort a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, după ce i-a fost imobilizat piciorul fracturat. Şansa sa a fost că se afla la câţiva metri de tatăl său şi a fost doar acroşat de maşina scăpată de sub control.

Şoferul care a provocat nenorocirea a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Poliţiştii de la Biroul Rutier Câmpulung Moldovenesc au deschis un dosar penal pe numele conducătorului auto pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi continuă ancheta. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tatăl omorât, fiul său rănit grav, după ce o maşină a intrat în ei în timp ce mergeau pe marginea drumului.
 Vizualizări articol: 7994 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatăl omorât, fiul său rănit grav, după ce o maşină a intrat în ei în timp ce mergeau pe marginea drumului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei