Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mar 2016 - Anul XXI, nr. 55 (6168)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nenorocire

Şi-a sugrumat soţia, iar apoi s-a sinucis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Nenorocire într-o familie care locuia pe strada Traian Ţăranu, situată la ieşirea din municipiul Suceava spre Fălticeni, în zona Romstal. Un bărbat în vârstă de 51 de ani şi-a ucis soţia, iar mai apoi şi-a pus ştreangul de gât şi a murit şi el. Scenele de groază s-au petrecut cel mai probabil sâmbătă dimineaţă, dar totul a fost descoperit abia sâmbătă seară, după ce unul dintre copii, poliţist într-o comună din judeţul Iaşi, a rugat o rudă să vadă ce se petrece cu părinţii săi care nu i-au răspuns la telefon întreaga zi. Descoperirea i-a îngrozit pe toţi, inclusiv pe vecinii care-i cunoşteau drept liniştiţi pe soţii Gheorghiţă şi Elena Anghel.

 

Relaţia dintre soţii Anghel degenerase în ultima perioadă

Relaţia dintre Gheorghiţă Anghel, de 51 de ani, şi soţia acestuia, Elena, în vârstă de 50 de ani, intrase de mai multă vreme într-un con de umbră. Ros de gelozie pe motiv că femeia şi-ar fi găsit un alt bărbat, soţul i-a reproşat de mai multe ori acest aspect, iar de aici şi până la certuri violente, inclusiv scene de violenţă fizică, nu a mai fost decât un pas.

Pentru că relaţia între soţii Anghel era într-un punct mort, divorţul a venit aproape natural. În luna februarie a acestui an cei doi s-au separat în acte, dar continuau să locuiască împreună. Totuşi, certurile dintre Gheorghiţă şi Elena erau cunoscute foarte bine de copii, în special de băiatul cel mare, care este poliţist. Acesta ştia exact ce se petrece acasă, la Suceava, iar sâmbătă şi-a sunat de mai multe ori părinţii.

„Băiatul a sunat acasă şi nu răspundea nimeni şi a trimis un naş de-al lui să vadă ce-i, şi omul acela când a venit l-a găsit pe respectivul (n.a. - pe bărbat) aninat acolo de o balustradă de scara interioară”, a povestit unul dintre vecini.

 

Vecinii nu au bănuit că se poate ajunge la crimă

Chiar dacă traversau o perioadă dificilă din punct de vedere matrimonial, soţii Anghel nu au lăsat să se întrevadă aceste probleme. Vecinii care au fost recent şi la nunta unuia dintre copiii familiei Anghel spun că nu au bănuit nici un moment ce se poate ascunde în spatele acestei linişti aparente.

„Nişte oameni realizaţi, cu trei copii, ce să vă spun? Dumnezeu ştie ce probleme au fost de s-a ajuns unde s-a ajuns”, a comentat ieri unul dintre vecini. Acesta a fost completat de un alt bărbat, la fel de stupefiat: „A rămas toată lumea înmărmurită, cui îi trecea prin cap aşa ceva?”

Şi, într-adevăr, din exterior Gheorghiţă şi Elena Anghel păreau că au totul, o casă frumoasă, o maşină şi trei copii realizaţi: unul poliţist, altul la şcoala de poliţie şi o fată care lucrează în Dubai.

Soţii Anghel au avut şi o mică afacere, un magazin pe care l-au închis în urmă cu aproximativ opt ani. Între timp, bărbatul s-a angajat ca şofer la o firmă de maxi-taxi, în timp ce soţia sa, care lucrase la Romtelecom, ar fi optat pentru unul dintre programele de disponibilizare propuse de conducerea societăţii.

 

Filmul tragediei

Şocanta descoperire a fost făcută de o rudă, care s-a deplasat la casa familiei Anghel la cererea expresă a fiului poliţist. Pentru că a găsit uşa de la locuinţă încuiată, ruda a fost îndrumată să ia o scară şi să urce la partea superioară a imobilului pentru a putea intra în interior pe un geam neîncuiat. După ce l-a văzut spânzurat pe Gheorghiţă Anghel şi a observat că o uşă de la o cameră interioară era încuiată, bărbatul a sunat la 112 şi a aşteptat sosirea echipajelor de poliţie.

De aici, ancheta a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. Din datele de anchetă preliminare se pare că între cei doi soţi a izbucnit o ceartă, iar mai apoi cei doi s-au luat la bătaie. Superior din punct de vedere fizic, Gheorghiţă a reuşit să urce peste soţia sa pe care a sugrumat-o efectiv cu mâinile. După ce şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul s-a spânzurat cu o funie de scările care duc de la parterul la etajul casei de locuit.

 

O stradă blestemată

Tragedia din familia Anghel nu este singura care a lovit pe strada Traian Ţăranu. În urmă cu mai puţin de trei ani, exact peste drum de casa soţilor Anghel s-a petrecu o altă tragedie. Omul de afaceri Marian Burlacu a fost găsit spânzurat în propria vilă chiar de fiica sa în vârstă de numai 10 ani. Deşi nenorocirea s-a petrecut în noiembrie 2013, nici până astăzi nu se ştie motivul exact pentru care bărbatul a decis să-şi pună capăt zilelor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a sugrumat soţia, iar apoi s-a sinucis.
 Vizualizări articol: 10129 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.31/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 13 voturi
Şi-a sugrumat soţia, iar apoi s-a sinucis2.3513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sfinţişori din aluat opărit, cu miere şi nucă (mucenici moldoveneşti) Chiar dacă se găsesc în orice cofetărie pe 8 şi 9 martie în fiecare an, este destul de uşor să facem mucenicii din aluat dospit opărit acasă, dacă dispunem de timp. Sunt delicioşi, iar mireasma care se degajă din cuptor nu se compară cu... Citeşte